ADVOKAT BOROVIĆ O ODLUCI CRNOGORSKE POLICIJE: Anđelka Bojović još nije proterana, uložićemo žalbu
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Izostanak koordinacije policije i Ministarstva pravde

ADVOKAT BOROVIĆ O ODLUCI CRNOGORSKE POLICIJE: Anđelka Bojović još nije proterana, uložićemo žalbu

Crna Hronika -

Majka Luke Bojovića, Anđelka (66) još nije proterana iz Crne Gore, jer će njeni branioci uložiti žalbu na policijsko rešenje o proterivanju koje je doneto zbog neprijavljivanja boravišta u toj državi, rekao je od njenih branilaca Borivoje Borović.

Crnogorski list "Pobjeda" preneo je danas, pozivajući se na neimenovane izvore u policiji, da je Anđelka Bojović juče proterana iz Crne Gore jer nije prijavila boravak.

Sa druge strane protiv nje, kao i rođaka Marije Bojovića je u tužilaštvu u Nikšiću pokrenut krivični postupak zbog slikanja kuće Ratka Koljenšića u Nikšiću, koji je inače u Beogradu optužen za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije u vikendicama na Žabljaku.

"Ovde se radi o potpunom izostanku koordinacije izmedu policije i ministarstva pravde, jer se mojoj klijentkinji, s jedne strane, nastavlja postupak po krivičnoj prijavi, a proterivanjem joj je zabranjen pristup sudu u Nikšiću", precizirao je Borović.

On je rekao da će na policijsko rešenje o proterivanju biti izjavljena žalba, tako da pre pravosnažnosti rešenja nema govora o proterivanju.

Anđelka i Matija Bojović uhapšeni su prošle sedmice jer su slikali kuću Koljenšića, a oni tvrde da je i njih snimala Koljenšićeva supruga.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić, Printscreen/YouTube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! OVO JE DOKAZ VUČIĆEVE CENZURE: Radnica na trafici priznala da su joj NAREDILI da sakrije Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track