PREOKRET U ISTRAZI NAVODNOG SILOVANJA! Mladić pušten na slobodu, devojka SAMU SEBE IZUJEDALA, a ovo je razlog!
Foto: Printscreen/Facebook

Biće optužena za lažno prijavljivanje

PREOKRET U ISTRAZI NAVODNOG SILOVANJA! Mladić pušten na slobodu, devojka SAMU SEBE IZUJEDALA, a ovo je razlog!

Crna Hronika -

Devojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje.

Više tužilaštvo u Zaječaru, prema saznanjima srpskih medija, obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L.

- Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora - rečeno je u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

- Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje - kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.

Podsetimo, zaječarska policija uhapsila je Lazara (20) zbog sumnje da je prebio, izujedao i silovao Anu L., međutim istraga je pokazala da do napada nije ni došlo.

Prema pisanjima medija, Ana L. je priznala u policiji da je patološki zaljubljena u Lazara i da nije mogla da podnese to što je on ignoriše. Zbog toga je sama sebi nanela brojne povrede po telu, a kada je njena porodica primetila da je izgrebana i da joj je odeća pocepana, ona je tvrdila da ju je Lazar silovao

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: OTKRIVAMO! Najnovije metode BIA za zaplašivanje političkih neistomišljenika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track