Napadači dugo pratili novinarku Kurira!

Istraga požara u Novom Sadu

Napadači dugo pratili novinarku Kurira!

Crna Hronika -
Najmanje tri osobe učestvovale u paljenju automobila Zorice Radulović, kaže izvor iz policije. Nije lako živeti sa saznanjem da neko hoće da ti naudi, kaže naša koleginica

NOVI SAD - Klupko se odmotava!Identitet monstruma koji su preksinoć u Novom Sadu zapalili automobil novinarke Kurira Zorice Radulović (29) još nije poznat, ali u policiji kažu da daju sve od sebe kako bi rasvetlili ovaj slučaj. U policiji priznaju i da još niko nije priveden na saslušanje zbog sramnog napada na našu koleginicu!- I dalje prikupljamo informacije i na putu smo da razjasnimo okolnosti pod kojima se dogodio napad na novinarku Kurira. Vrlo brzo ćemo znati da li je neko želeo da naudi novinarki ili je to bila neka vrsta opomene zbog tekstova koje je pisala - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.Naš sagovornik navodi da su u napadu, prema dosadašnjim saznanjima policije, učestvovale tri, a ne dve osobe, što je bila prva informacija.- Sigurno je da su u napadu učestvovale tri osobe. Sva trojica su bila u kolima, a dvojica su izašla i prišla automobilu Zorice Radulović. Jedan je benzinom iz kantice polio automobil, a drugi ga je zapalio. Verujemo da su napadači ceo dan pratili novinarku Kurira i čekali pravi trenutak da joj neopaženo zapale kola - kaže izvor Kurira iz policije.Automobil je zapaljen u petak oko 23.20 sati na parkingu u Ulici Polita Desančića, ispred zgrade u kojoj naša koleginica živi i nedaleko od Skupštine Vojvodine! Samo nekoliko minuta pre eksplozije naša koleginica je izašla iz automobila i ušla u zgradu.- I dalje sam vrlo potresena i uplašena, ne mogu da spavam otkad se to desilo! Stalno razmišljam ko je to mogao da uradi... Neću imati mira sve dok ne pohapse napadače, jer nije lako živeti sa saznanjem da je neko hteo da ti naudi! Pogotovo mi je strašna činjenica da se napad desio u mom gradu, u kom sam se uvek osećala opušteno - kaže vidno potresena Zorica Radulović.

Uviđaj pored uništenog automobile
Uviđaj pored uništenog automobile

Policija apeluje na sve koji bi informacijama mogli da pomognu u rasvetljavanju slučaja da se jave na broj 192

Mogla sam i ja da izgorimNašu koleginicu posebno je uznemirila činjenica da je i sama mogla da nastrada!- Moje vozilo je imalo zatamnjena stakla i moglo se desiti da se sagnem i da napadač ne vidi da sam još u kolima. Moglo se desiti da i ja izgorim u zapaljenom automobilu!

Verujem u policijuZorica Radulović kaže da je u kontaktu s inspektorima i da duboko veruje u njihov profesionalizam.- Oni obavljaju svoj posao i dali su mi čvrstu reč da brinu o meni i da mi se neće ništa desiti. Verujem u njih i da će u najskorije vreme otkriti kome sam bila meta - kaže Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja