Najnovije vesti

HAOS U LESKOVCU! NA POGREŠNE SE NAMERILI: Reketirali trubače na svadbi, pa dobili batine kakve ne pamte!
Foto: Aleksandar Jovanović

ŽESTOK OBRAČUN

HAOS U LESKOVCU! NA POGREŠNE SE NAMERILI: Reketirali trubače na svadbi, pa dobili batine kakve ne pamte!

Crna Hronika

Nekoliko Nišlija pokušalo je muzičarima da iznudi novac koji su zaradili svirajući na venčanju, ali su navodno naposletku izvukli deblji kraj

LESKOVAC - Nepoznate osobe iz Niša pokušale su navodno da reketiraju trubače uz pretnju da će ih pretući ukoliko im ne predaju bakšiš koji su zaradili na jednoj svadbi u Leskovcu, preneli su lokalni mediji.


Muzičari, međutim, navodno, nisu imali nameru da sarađuju s reketašima ili da pozovu policiju u pomoć, već su odlučili da se lično s njima obračunaju.


Kako prenose lokalni mediji, čovek koji je organizovao veselje unajmio je leskovačku agenciju za obezbeđenje da vodi računa o gostima i muzičarima, kao i o opštem redu i miru. Međutim, ni njihovo prisustvo nije uspelo da spreči grupu Nišlija da izazove incident sa muzičarima.

- Prišli su muzici i uz verbalnu pretnju da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš. U tom momentu umešalo se angažovano obezbeđenje i zamolilo nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje - ispričao je izvor lokalnim medijima koji su izvestili o ovom događaju.


On je dodao da reketaši ni nakon opomene obezbeđenja nisu odustali od svojih iznuđivačkih namera.

- Počeli su da se najpre svađaju, vređaju i prete pripadnicima privatnog obezbeđenja, a posle nekoliko trenutka izbila je tuča u koju su se uključili i muzičari kojima su najpre pretili. Obračun je ubrzo doživeo vrhunac, jer se uključilo i nekoliko svatova. Reketaši iz Niša naposletku su izvukli deblji kraj jer su svi do jednog dobili teške batine. Krvavih glava su pobegli sa svadbe - dodao je izvor.

 

Sami rešili problem

MUP NIJE OBAVEŠTEN


Kako su preneli lokalni mediji, privatno obezbeđenje, ali ni ostali prisutni na svadbi na kojoj je izbila tuča, nije pozvao policiju da prijavi reketaše. Zbog toga, kako su napisali, slučaj nije evidentiran, već su lokalni novinari dobili informaciju od svedoka.

 

Kurir / J. Ivić

 

Foto: Aleksandar Jovanović

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pazi, rafal! Muzičar napravio žešću zvrčku deveru na svadbi!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...