NEUTEŠAN! PORUKA OCA NESTALE DEVOJKE: Moja Barbara bi napunila 16 godina
Foto: Privatna Arhiva

POTRESNO

NEUTEŠAN! PORUKA OCA NESTALE DEVOJKE: Moja Barbara bi napunila 16 godina

Crna Hronika -

U ovo vreme sam uvek bio najsrećniji otac na svetu, a danas me obuzima bol kakva se rečima ne može opisati, kaže Endre Vitez, čija je ćerka Barbara nestala 25. novembra prošle godine

SENTA - Draga moja jedina ćerka Barbara Vitez proslavila bi ovih dana rođendan. Pre 16 godina u ovo vreme sam postao najsrećniji otac na svetu. Volim te najviše na svetu - stoji u potresnoj Fejsbuk objavi Endrea Viteza, čija je ćerka Barbara nestala 25. novembra prošle godine.

Barbara Vitez, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole u Senti, za kojom potraga bezuspešno traje već devet meseci bez rezultata, ovih dana bi s porodicom slavila rođendan.

- U ovo vreme sam uvek bio najsrećniji otac na svetu, a danas me obuzima bol kakva se rečima ne može opisati - pričao je Endre ovih dana prijateljima.

Ni traga ni glasa

Policija je posle nesreće obavestila roditelje da se Barbara s mosta survala u hladnu reku, a da su im to prijavila dvojica dečaka koja su bila s njom. Od tada se Melinda i Endre nose s beskrajnom tugom, bolom i strašnim pritiskom. Sumnjaju u zvaničnu verziju događaja, jer telo dosad nije pronađeno. U potragu za Barbarom uključen je i Interpol, a pretraga Tise nije dala rezultate.

Roditelji mesecima žive u nadi i strahu šta se desilo. Vest koja je uznemirila njenu porodicu, naročito njenu majku Melisu, jeste da je Barbara viđena u Grčkoj. Kako je Melisa tada navela, javilo joj se više ljudi koji su tvrdili da su videli njenu ćerku, što je roditeljima podgrejalo sumnju da je njihova ćerka oteta. Ipak, njeni roditelji ne gube nadu da će Barbara biti pronađena živa i zdrava.

Misteriozno pismo

- Da je mrtva, onda bi Tisa izbacila telo, ili bar neki komad odeće. Neizvesnost koja nas muči tada bi bila razrešena - kaže Endre.

On ističe da ih i dalje boli anonimno pismo koje je Melinda pronašla 13. decembra prošle godine u poštanskom sandučetu. U njemu je na mađarskom jeziku pisalo da su Barbaru, navodno, trojica momaka silovala, a najsnažniji od njih ju je ugušio i bacio u Tisu.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track