Najnovije vesti

OTAC KRISTINE (19) KOJA JE BRUTALNO UBIJENA NA PUMPI ZBOG 10.000 DINARA: Tri meseca čekam da nađu ubicu moje ćerke
Foto: Privatna Arhiva

OČAJAN

OTAC KRISTINE (19) KOJA JE BRUTALNO UBIJENA NA PUMPI ZBOG 10.000 DINARA: Tri meseca čekam da nađu ubicu moje ćerke

Crna Hronika

Nije nas niko zvao niti imamo bilo kakvih vesti o toku istrage ili o ubici, priča Stanislav Kaplanović, čija je ćerka Kristina (20) usmrćena u maju prilikom pljačke na benzinskoj stanici

NOVA VAROŠ - Tri meseca od brutalnog ubistva Kristine Kaplanović (20) na benzinskoj pumpi NIS na auto-putu u Beogradu, ubica je i dalje na slobodi, a porodica iz dana u dan polako gubi nadu da će monstrum koji je pucao devojčici u glavu ikada biti pronađen.

- Za koji dan će, evo, biti tri meseca kako naše Kike nema! Nije nas niko u međuvremenu zvao, niti imamo ikakvih novih vesti o toku istrage, ima li bilo kakvog novog traga ubici. Mi iz dana u dan polako gubimo nadu će monstruma ikada i naći - kaže za Kurir Kristinin otac Stanislav Kaplanović.

foto: Privatna Arhiva

Bog će mu suditi

U međuvremenu, MUP Srbije je zajedno sa NIS raspisao nagradu od dva miliona dinara za informaciju koja bi dovela do hapšenja ubice. Objavljen je i foto-robot zločinca. Do Kaplanovića, u selo Vilovi kod Nove Varoši, gde žive, nije u međuvremenu stigla vest da li je na broj 064/88-888-11 stigla bilo kakva informacija koja bi pomogla u istrazi.

- Niko nas nije zvao i niko nam ništa nije javio u ova tri meseca o tome kako teče istraga - ponavlja otac ubijene devojčice i dodaje:

- Kako koji dan prolazi, sve nam je teže. Živimo zbog naših ćerkica, moramo njih na put da izvedemo. Iz glave nam jedno pitanje ne izlazi - ko je monstrum, ko je zlikovac koji je hladnokrvno pucao našoj Kiki u glavu.

foto: Privatna Arhiva

Na dan kad je sahranjena ostale su upamćene i reči oca Stanislava:

- Sad tog čoveka da uhvate, da ga dovedu pred mene, ja mu ne bih sudio, Bog će...

Mladić priveden na informativni razgovor

Policija je danas privela muškarca na informativni razgovor, u vezi sa ubistvom Kristine Kaplanović, ali on za sada nema status osumnjičenog.

Podigli spomenik

Kristinini roditelji su ubijenoj devojčici na četrdesti dan od smrti podigli spomenik na kom su uklesani stihovi koje su napisale sestre Marina i Ivana.

- U ovom okrutnom svetu tvoj dragi lik nikada ne može nestati. Lepota tvoja u srcima našim zauvek će ostati. Neka te čuvaju anđeli, kraljice mila, uvek si radost i sreća bila...

Stravično

PUCAO U DEVOJKU I POBEGAO

Kobne majske noći, kada je Kristina sa kolegama izašla na pauzu, iz obližnjeg šumarka na benzinsku pumpu je utrčao razbojnik naoružan pištoljem. Oružje je uperio u Kristinu i njene kolege, tražio je novac. Kad su radnici krenuli ka kasi, pljačkaš je gurnuo jednog od radnika, pištolj, koji mu je bio u ruci i koji je bio otkočen i sa metkom u cevi, opalio je, a zrno pogodilo Kristinu tačno u glavu. Devojka je preminula nekoliko dana kasnije ne dolazeći svesti, a razbojnik je sa 10.000 dinara plena pobegao i otad policija traga za njim.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je moguće?! Srbi za milione evra daju podršku Haradinaju!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...