UBIJEN SRBIN U BEČU: Zarili mu nož u grudi nasred pešačkog prelaza!
Foto: AP/Ilustracija

Napad u zoru

UBIJEN SRBIN U BEČU: Zarili mu nož u grudi nasred pešačkog prelaza!

Crna Hronika -

BEOGRAD/BEČ - Perica G. (37) ubijen je rano jutros u bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase oko 4.40 sati na pečaškom prelazu, kada mu je nepoznati napadač zario nož u grudi, javila je čitateljka Kurira iz Beča.

Prema prvim i nezvaničnim izveštajima austrijskih medija, muškarac ranjen u grudi navodno je preminuo u bolnici.

foto: Printscreen Kurier.at

- Dva, zasad nepoznata, napadača albanske nacionalnosti u društvu dveju devojaka, takođe Albanki, napali su Pericu u mimoilaženju na semaforu, na pešačkom prelazu, javila je čitateljka Kurira iz Beča A. L.

- Najverovatnije da se dokažu devojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu. Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak. Lekari se bore za život momaka - kaže naša čitateljka.

Perica je inače vlasnik jednog veoma popularnog ugostiteljskog objekta u Beču.

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

- Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako videli pomenuta dva momaka napadača i dve devojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici. S nadom da će neko pomoći u istrazi verna čitateljka moli za pomoć... - napisala nam je A. L.

(Kurir.rs/EPK/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Go ko pištolj! Branko Ružić sebe predstavlja kao beskućnika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track