(VIDEO) TEŠKA NESREĆA U GRDELIČKOJ KLISURI: Kamion pun drva zajedno sa vozilom survao se u provaliju, supružnici iz Turske stradali, dete i kamiondžija povređeni
Foto: Igor Stefanović

(VIDEO) TEŠKA NESREĆA U GRDELIČKOJ KLISURI: Kamion pun drva zajedno sa vozilom survao se u provaliju, supružnici iz Turske stradali, dete i kamiondžija povređeni

Crna Hronika -

LESKOVAC - Kamion pun drva kome je pukla guma, zajedno sa putničkim automobilom nemačkih tablic, sleteo je danas popodne oko 14 časova sa puta i pao u provaliju u Grdeličkoj klisuri.

Kako javlja očevidac nesreća se prema njegovim rečima dogodila kada je šleperu koji se kretao putem pukla guma a on izleteo sa puta i pokupio automobil sa kojim se survao u provaliju.

Prema rečima očevica vozač kamiona je preživeo. On je dodao da se iz vozila čuo plač deteta.

foto: Igor Stefanović

Na mestu nesreće osim policije, Hitne pomoći su i vatrogasne ekipe, koje seku lim smrskanih vozila.

U nesreći su prema prvim informacijama stradali supružnici iz Turske, dok je njihovo dete koje se takođe nalazilo u kolima, zbog povreda preveženo u leskovački Zdravstveni centar. Povrede je, kako saznajemo, zadobio i vozač kamiona.

" Dve osobe su poginule u sudaru kamiona i putničkog vozila u Grdeličkoj klisuri u mestu Momin Kamen kod Vladičinog Hana, a dvoje je povređeno, rečeno je u MUP-u.

Nesreća se dogodila oko 12.55 sati kada je došlo do sudara kamiona vranjanskih registarskih oznaka i "opela" sa nemačkim tablicama.

Saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Kurir.rs/Foto Printscreen Čitalac Kurira)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je premijerkin brat zgrnuo milione evra, otkad je Ana na vlasti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track