UBICA ŽANDARMA I DALJE U BEKSTVU: Todorov izbegavao zatvorsku kaznu
Foto: Privatna Arhiva

POTERA

UBICA ŽANDARMA I DALJE U BEKSTVU: Todorov izbegavao zatvorsku kaznu

Crna Hronika -

NIŠ - Predrag Todorov (27), zvani Peka Kartel, koji se sumnjiči da je 24. avgusta na Keju Kola srpskih sestara u Nišu ubio bivšeg žandarma Sašu Mihajlovića (36), zvanog Butra, i dalje je u bekstvu. Kako saznajemo, Todorov je nakon pucnjave pozvao taksi i otišao za Beograd.

Todorov je, inače, sina generala, a Mihajlovića je ubio sa pet hitaca iz pištolja zbog ranije svađe, za koju je povod bilo to što je Predrag ošamario Sašinu devojku. On je već trebalo da bude u zatvoru zbog pucnjave u „Kubo klubu“ u novembru prošle godine, kad su žrtve njegovog šenlučenja bile dve osobe. Predrag je tada iz pištolja za koji nije imao dozvolu ispalio metak u pod kafića i tom prilikom su povređeni šankerica K. S. i gost M. M.

Osnovno javno tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu zbog nedozvoljenog držanja oružja i izazivanja opšte opasnosti, ali se Todorov nagodio zaključivši sporazum o priznanju krivice. Osnovni sud ga je 28. novembra iste godine osudio na dve i po godine, ali na izdržavanje kazne još nije otišao.

- Todorov je rođen u Nišu, pa iako mu roditelji žive u Beogradu, vrlo često dolazi u ovaj grad. Vrlo lako pada u vatru, naročito pod uticajem alkohola, a poznato je i da nosi oružje. Zato je pravo čudo što mu se Mihajlović suprotstavio, i to nenaoružan - objašnjava naš izvor.

Kurir / D. K.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track