NASTAVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Krče snimci 80 presretnutih razgovora
Foto: Dado Đilas

Specijalni sud

NASTAVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Krče snimci 80 presretnutih razgovora

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženim za pranje "kokainskog novca" i to preslušavanjem 80 presretnutih telefonskih razgovora.

Predsedavajući sudija Siniša Petrović kazao je da će se u nastavku dokaznog postupka preslušavati najpre presretnuta telefonska komunikacija koju je vodio optuženi Andrija Krlović, sa ostalim optuženim.

foto: Kurir

Već tokom emitovanja prvog audio-snimka reagovalo je nekoliko optuženih kao i njihovih branilaca zbog lošeg kvaliteta zapisa koje je gotovo nemoguće razumeti.

Sudija Petrović obratio se tehničkoj podršci u sudnici, ali mu je odande odgovoreno da ne postoji mogućnost da se otklone šumovi i zvuk učini razumljivijim.

Sudija Petrović je potom pozvao optužene da iz ograđenog dela sudnice pređu u njen prednji deo kako bi se pripomogli slušalicama koje su im tamo na raspolaganju.

- I ja se služim slušalicama jer je zvuk malo jasniji - kazao je sudija Petrović čiji je poziv za posluženje slušalicama prihvatilo nekoliko optuženih.

(Kurir.rs/I. Milićević/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track