BILE SU TO TRI SEKUNDE PAKLA, NISAM ZNALA GDE SE NALAZIM: Potresna ispovest Ivane o trenucima između života i smrti
Foto: Privatna Arhiva, Facebook

srećna sam što sam živa, srđanu opraštam sve

BILE SU TO TRI SEKUNDE PAKLA, NISAM ZNALA GDE SE NALAZIM: Potresna ispovest Ivane o trenucima između života i smrti

Crna Hronika -

Drama Uperio je pištolj i pucao, metak mi je okrznuo čelo, a on se ubio na moje oči, priča iz bolesničke postelje Ivana Panzalović (30) posle krvavog pira hirurga Srđana Cvetanovića (59)

BEOGRAD - Srećna sam što sam živa! Desila se velika tragedija, u velikom sam šoku i ne mogu da verujem šta sam preživela. Srđanu neka je laka zemlja, oprostila sam mu. Mrtav je i žao mi je.

Ovo je iz bolesničke postelje na VMA za Kurir rekla glumica Ivana Panzalović (30), koju je prekjuče u stanu na Dedinju hicem iz pištolja ranio verenik Srđan Cvetanović (59), poznati plastični hirurg, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ivana, koja je prekjuče operisana, smogla je snage i prepričala dramu koju je preživela. Ona je nekoliko meseci u vezi s Cvetanovićem, a verili su se 7. avgusta.

Tri sekunde pakla

- Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom, strašno. Istrčala sam napolje, sa otvorenom ranom na glavi, kako bih potražila pomoć - priseća se glumica jezivih detalja tragedije i dodaje:

- U tim trenucima nisam znala šta se dešava. Nisam stigla da uhvatim pištolj, da pokušam da mu ga otmem i sklonim. Nisam imala kud, jer je on neočekivano izvadio oružje. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će pucati, sve se odigralo prebrzo i iznenada.

Naša sagovornica dalje kaže da u odnosu sa Cvetanovićem ništa nije ukazivalo na ovakav epilog, te da ranije nije trpela nasilje.

- Ja sam protiv svakog vida nasilja. Za mene je i šamar nasilje, tako da sigurno ne bih bila s njim u vezi da je bio nasilan. Znala sam da ima pištolj, ali kako ga nikada ranije nije potezao, nisam ni imala potrebe da se bojim zbog toga - kaže Ivana.

foto: Zorana Jevtić

Mlada glumica, koja je poznata po ulozi profesorke u TV serijalu „Kursadžije“, ističe da sada nije trenutak da govori o razlozima svađe između nje i Srđana Cvetanovića.

- Nisam sada u stanju da govorim o tome. Ne znam koje je pomračenje uma imao, ali znam da sam ja preživela i da tek treba da pričam sa psiholozima i psihijatrima o svemu - istakla je naša sagovornica.

Ostaje u bolnici

Ona se oporavlja na VMA i kaže da nije životno ugrožena.

- Operisana sam, dobro sam. Nalazim se na intenzivnoj nezi i biću u bolnici sigurno još sedam dana. Operacija je prošla dobro, lekari su divni i optimistični su što se tiče mog oporavka - rekla je Ivana.

Podsetimo, prava drama odigrala se u četvrtak između tri i četiri sata ujutru u stanu u Ulici Koste Racina na Dedinju, gde su Ivana i Srđan živeli poslednjih nekoliko meseci.

- Njihov odnos je u poslednje vreme bio pun trzavica. Srđan je sumnjao da je Ivana navodno bliska s jednim političarem, što joj je zamerao. Nekoliko puta mu je nagoveštavala da će ga ostaviti, a on se nije mirio s tim. Sada je sve to kulminiralo i dovelo do tragedije - ispričao je jedan komšija.

Prijatelj pokojnog Cvetanovića

SRĐAN MI SE ŽALIO DA JE LJUBOMORNA

Goran Đokić, najbolji prijatelj hirurga Srđana Cvetanovića, juče je ispričao medijima detalje iz Ivanine i Srđanove veze.

- Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga - rekao je Đokić medijima i dodao da su Srđan i Ivana bili u vezi od februara.

- Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž. Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene. Žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - ko zna šta on tamo radi - rekao je Đokić.

Srđanov drug ističe da se hirurg nikada nije potukao, niti da je nekome naudio, te da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

Podrška sa svih strana

HVALA VAM NA BRIZI

Mlada glumica zahvalila se svima na velikoj podršci.

- Podrška stiže sa svih strana i hvala vam svima na brizi. Najvažnija mi je podrška moje porodice, koja je sve vreme uz mene. Oni mi daju snagu - istakla je Ivana.

Marija Ivanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo zbog čega je stvarno ubijen Arkan! Ubice ekskluzivno govore za Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track