Najnovije vesti

ODALE JE KAMERE, SRPKINJA OPERISALA PO LUX BUTICIMA U BUDVI: Glumila da je došla u šoping, pa iz tašni uzimala novčanike
Foto: Kurir

Na meti devojke bili su kupci u luksuznim radnjama

ODALE JE KAMERE, SRPKINJA OPERISALA PO LUX BUTICIMA U BUDVI: Glumila da je došla u šoping, pa iz tašni uzimala novčanike

Crna Hronika

BUDVA - Srpska državljanka V. V. (33) uhapšena je zbog serije džeparenja, a budvanski inspektori identifikovali su je kao krivca pregledom video-zapisa sa nadzornih kamera iz nekoliko budvanskih butika.

Devojka iz Smederevske Palanke, prema nezvaničnim informacijama Vijesti, privremeno je boravila u Tivtu, odakle je svakodnevno dolazila u Budvu.

Isti izvor saopštio je da su joj meta bili kupci u luksuznim buticima.

"Glumeći da je došla u šoping, prilazila je nepažljivim kupcima i iz tašni vešto uzimala novčanike. Budvanska policija bila je zatrpana prijavama, uglavnom, inostranih državljana, koji su prijavljivali krađe ličnih stvari... Sa snimka iz jednog od budvanskih butika, kamera je jasno snimila kako Vojnićeva 'operiše' - bila joj je potrebna samo mala nepažnja kupca da mu iz torbe uzme novac", saopšteno je nezvanično iz Uprave policije.

foto: Kurir

Pošto je identifikovana, Viktoriji su lisice na ruke stavili inspektori budvanske policije. Pred policajcima je priznala osam krađa, nakon čega je protiv nje podneta krivična prijava. Srpkinja je juče privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Taj portparol Osnovnog suda u Kotoru potvrdio je Vijestima da je saslušao osumnjičenu u prisutvu branioca i da je prihvatio predlog osnovnog tužioca za određivanje pritvora do 30 dana Vojnićevoj.

Prema njegovim rečima, to je učinjeno zbog straha od bjekstva i ponavljanja krivičnog dela. Vojnićevoj se stavlja na teret krivično delo - krađa u produženom trajanju. Ona je juče upućena u spuški Istražni zatvor.

(Kurir.rs/Vijesti/Vuk Lajović/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Snimljene devojke za koje se sumnja da su opljačkale stan na Novom Beogradu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...