KOJA JE VEZA MAJE GOJKOVIĆ SA ARKANOVIM UBICAMA: Gagi otkriva neverovatne detalje skrivanja! GENERAL POLICIJE MI JE SKINUO POTERNICU - EKSKLUZIVNO U KURIRU!
Foto: Dragana Udovičić, EPA, Zorana Jevtić

SUPEREKSKLUZIVNO! Ispovest organizatora ubistva RAŽNATOVIĆA

KOJA JE VEZA MAJE GOJKOVIĆ SA ARKANOVIM UBICAMA: Gagi otkriva neverovatne detalje skrivanja! GENERAL POLICIJE MI JE SKINUO POTERNICU - EKSKLUZIVNO U KURIRU!

Crna Hronika -

Dragan Nikolić Gagi, koji je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir priznao da je učestvovao u pripremanju ubistva Željka Ražnatovića Arkana, do poslednjeg detalja opisao je likvidaciju u beogradskom hotelu „Interkontinental“ 15. januara 2000.

U prethodnim brojevima Kurira on je opisao i filmsko bekstvo preko Rumunije, Mađarske do Austrije, u čijoj je prestonici i uhapšen. Tokom godina provedenih u izgnanstvu viđao se s brojnim prijateljima, a sa advokatima je pripremao odbranu za Dobrosava Gavrića, koji je toga dana odstupio od plana, i osim Arkana ubio i Milenka Mandića Mandu i Dragana Garića. Takođe je radio da zaštiti svog brata Mikija Đuričića, koji je kobnog dana prevezao ranjenog Gavrića iz hotela „Interkontinental“.

Gagi otkriva da su ga, tokom skrivanja u Budimpešti 2000. godine, posećivali Skole i Andrija Drašković sa advokatima, kao i da su se viđali povremeno.

- Nekoliko puta sam se video s Dugim (Branislav Lainović). Jednom smo on, moja žena i ja sedeli u kafeu na dva nivoa. Moja žena je otišla, a on mi je tada rekao: "Gagi, stariji sam od tebe i želim ti dobro. Petoricu sinova imam, veruj mi, trebalo bi da imaš advokata. Pusti ove priče. Imam prijateljicu, zove se Maja Gojković. Hoće da te brani... - obelodanio je Gagi. Podsetimo, Skole i Dugi ubrzo su surovo likvidirani u Srbiji...

EKSKLUZIVNO U KURIRU saznajte šokantna otkrića Dragana Nikolića. Gagi je obelodanio kako su mu nudili da mu pomogne aktuelna predsednica Skupštine Srbije, ali i dodao koji policijski general mu je skinuo poternicu, koji bliski prijatelj ga je najviše razočarao...

Jelena Spasić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track