PREOKRET! ISPLIVALI NOVI DETALJI: Zapisnik o kobnom danu baca novo svetlo na tragediju, nije baš sve onako kao što se mislilo
Foto: Privatna Arhiva, Printscreeen/Facebook

PREOKRET! ISPLIVALI NOVI DETALJI: Zapisnik o kobnom danu baca novo svetlo na tragediju, nije baš sve onako kao što se mislilo

Crna Hronika -

Plastični hirurg Srđan Cvetanović (58), pucao je u glumicu Ivanu Panzalović (30) sa kojom je bio u vezi, a zatim izvršio samoubistvo iz pištolja, koji je imao u ilegalnom a ne legalnom posedu. On je prvo glumicu rukom nekoliko puta udario u glavu, a zataim i spalio hitac u nju.

Cvetanović je, kako je jedan beogradski medij mogao da vidi uvidom u zapisnik od tog kobnog dan, jednom pucao u Ivanu iz revolvera marke "magnum 357", a istim oružjem je i sebi oduzeo život.

Ova tragedija dogodila se 7. septembra oko četiri sata u Ulici Koste Racina 26, na Dedinju.

U policijskom izveštaju od tog dana navodi se da je Cvetanović nakon verbalnog konflikta sa svojom nevenčanom suprugom, njoj rukom zadao više udaraca po glavi, a zatim iz revolvera u ilegalnom posedu u njenom pravcu ispalio projektil.

- Tom prilikom joj je naneo povredu u predelu glave - navodi se na početku u zapisniku.

Nakon toga je Cvetanović ispalio projektil sebi u glavu.

Odmah nakon tragedije u javnosti se pronela informacija da je Cvetanović imao dozvolu za oružje, pa čak i da se radi o pištolju koji je nasledio od oca, što je, s obzirom na policijski zapisnik, očigledno, diskutabilno."

Takođe, glumica je davala izjave da ju je on nakon svađe, prvo jurio i pretio nožem, a zatim povukao oroz i pucao u nju.

Ona je ujedno i jedini živi svedok ove tragedije, i od njene izjave policiji se mnogo očekuje.

Mediji spekulišu da bi ova burna ljubavna priča mogla da doživi preokret.

Ivana Panzalović je juče napustila Vojnomedicinsku akademiju (VMA), samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Njoj je, nakon što je kobnog jutra prevezena na VMA, dežurni lekar konstatovao epiduralni hematom frontalno i razderotinu na desnoj strani glave. Operisana je istog dana, tačnije zbog hematoma, otvorena joj je glava.

Verili se pre mesec dana

Tragediji koja je zaprepastila Srbiju prethodio je buran period u toku kojeg su se Cvetanović i Panzalovićeva čak i verili.

Kako je hirurg objavio na svom Fejsbuk profilu on i Ivana su se verili tačno mesec dana pre tragedije.

foto: Printscreen Facebook

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime "zaliva sa njom".

foto: Facebook Printscreen

Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

Glumila u serijama i Kursadžijama

Najveći deo starije srpske televizijske publike zna je po ulozi u zabavnom TV serijalu "Kursadžije", u kojem je glumila nevaljalu profesorku.

foto: Printscreen Facebook

Međutim, Ivana iza sebe ima i niz ozbiljnijih uloga poput one u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", kao i u porodičnim TV serijalima "Sinđelići" i "Folk".

Ivana je glumila i ostvarenju "Dodir" (The Touch 2012), u kojem glumi i poznata srpska glumica Ana Sofenović.

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Evo kako je Arkanov ubica

uhapšen u Beču!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track