ZORAN NE MOŽE DA BUDE SAM: Prebačen u ćeliju sa trojicom robijaša, jedan od njih optužen za ubistvo
Foto: Dragan Kadić

MIRAN I POSLUŠAN

ZORAN NE MOŽE DA BUDE SAM: Prebačen u ćeliju sa trojicom robijaša, jedan od njih optužen za ubistvo

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović, prebačen je sa prijemnog odeljenja u drugu ćeliju.

On je s još trojicom pritvorenika u ćeliji, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posedovanje oružja, a trećeg za ubistvo.

Njega posećuju 4 advokata, koji pripremaju njegovu odbranu.

Inače, on je jako miran, veoma je poslušan i radi sve po pravilu: ne pravi probleme, uzima hranu, ponaša se sasvim normalno.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen u petak uveče u Borči, zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelenu Marjanović.

Podsetimo, Zoran Marjanović je tražio je iz pritvora Centralnog zatvora da bude sam u ćeliji.

Kako saznajemo, Marjanović, kome je određen pritvor do 30 dana, plaši se za svoju bezbednost i nije želeo da bude s drugim pritvorenicima u ćeliji ili grupnoj sobi.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen u petak uveče u Borči, zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelenu Marjanović. On je priveden u Više javno tužilaštvo, i odmah je saslušan. Njemu je određen pritvor od 30 dana.

Jelena Marjanović nestala je u subotu, 2. aprila prošle godine oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu.

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track