DRAGAN M. ZNA SVE KOJI TRČE NASIPOM U BORČI: Ono što je rekao kad je pevačica ubijena, sada može biti ključno u istrazi
Foto: Kurir, Profimedia

30 godina živi u Borči

DRAGAN M. ZNA SVE KOJI TRČE NASIPOM U BORČI: Ono što je rekao kad je pevačica ubijena, sada može biti ključno u istrazi

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nekoliko meštana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pevačicu nisu nikada videli na nasipu kako trči i da su uvereni da Jelena nije bila nikada među onima meštanima Borče koji trče ovim nasipom

Hapšenje Zorana Marjanovića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom svoje supruge Jelene u javnost je ponovo isplivala teorija da nasipom kobnog dana kada je nestala Jelena Marjanović nije trčala ona nego navodno njena dvojnica. Ovu priču još pre godinu dana potvrdio je i jedan od meštana naselja Crvenka koji je tvrdio da Jelenu nikada nije video da trči nasipom.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

- Sve ih znam, makar iz viđenja. To sasvim pouzdano mogu da tvrdim jer su to uvek iste osobe, koji mi se redovno jave ili mahnu. Oni koji ne trče uglavnom šetaju pse. Ali ovu pevačicu Jelenu nikada nisam video. Ma ni da je prošla tuda, a kamoli da je redovno trčala nasipom - rekao je Dragan M. žitelj Crvenke, koji 30 godina živi u Borči u blizini samog nasipa.

Upravo zbog toga on je tad tvrdio da zna sve tačno ljude koji na tom mestu džogiraju, ali da ubijenu pevačicu nikada nije video.

Inače, Dragan M. nije bio jedni meštanin koji je to tvrdio. Naime još nekoliko meštana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pevačicu nisu nikada videli na nasipu kako trči i da su uvereni da Jelena nije bila nikada među onima meštanima Borče koji trče ovim nasipom.

foto: Kurir/Facebook

- Ljudi najčešće trče vikendom. Sve ih znam, makar iz viđenja. To sasvim pouzdano mogu da tvrdim jer su to uvek iste osobe, koji mi se redovno jave ili mahnu. Oni koji ne trče uglavnom šetaju pse. Ali ovu pevačicu Jelenu, koja je ubijena, nikada nisam video. Ma ni da je prošla tuda, a kamoli da je redovno trčala nasipom.

- Ajde što je nisam video, nego nikada nisam ni čuo za porodicu Marjanović pre Jeleninog ubistva. Posle čitam izjavu njenog supruga da je ona tu trčala svakodnevno, pa čak i u danu kad je ubijena. Ne znam odakle mu to?! Ponavljam, ona da je trčala na nasipu, ja bih znao za nju - rekao je on pre više od godinu dana.

foto: Dragana Udovičić

- On je dodao da ta devojka koja trči i dan-danas, sa slušalicama u ušima i telefonom. Možda malo podsećaju jedna na drugu, jer i ova devojka ima tamnu kosu vezanu u rep. Evo, baš sam je za vikend video živu i zdravu. Dakle, to nije Jelena - siguran je tada bio on.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO:Svekar umešan u ubistvo pevačice? Njegov mobilni pronađen na mestu zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track