Najnovije vesti

PROCURILE TAJNE ŠIFRE MARJANOVIĆA: Ovako su lagali policiju! Gužva je na pijaci, svi traže paradajz!
Foto: Jelena Rafailović

PROCURILE TAJNE ŠIFRE MARJANOVIĆA: Ovako su lagali policiju! Gužva je na pijaci, svi traže paradajz!

Crna Hronika

Policajci angažovani na istrazi ovog zločina kažu da je suprug brutalno ubijene pevačice Jelena, Zoran Marjanović posle svakog saslušanja u policiji pozivao oca, majku i brata i usklađivao priče sa njima o Jeleninom ubistvu.

Marjanovići su, naime, bili svesni da se njihova komunikacija prati, pa su u svojim razgovorima koristili šifre. Za mesto ubistva koristili su "pijaca", a za Jelenu "paradajz".

Tako su sredinom marta ove godine bili u strašnoj panici da su provaljeni i da će biti pohapšeni. Otac je tada pozvao Zorana na mobilni i rekao mu:

- Gužva je na pijaci, svi traže paradajz.

foto: Privatna Arhiva

Zoran mu je odgovorio "da je pijaca prazna i da nema šanse da je ostalo paradajza".

Kako prenose beogradski mediji, izvor koji već godinu i po dana učestvuje u istrazi ubistva pevačice, kaže kako su pratili svu komunikaciju između Marjanovića, koji su od početka bili sumnjivi.

foto: Dragana Udovičić

- Najpre pozovemo Zorana na saslušanje, a njegovog brata Miloša ostavimo za sat vremena posle završetka razgovora sa Zoranom. Jelenin muž nakon saslušanja odmah pozove brata, s kojim usklađuje priču. Tako je jednom Miloš pitao Zorana: "Šta si pričao o pijaci, šta si rekao kada smo išli u kupovinu? Jel ima nešto novo za paradajz?", a ovaj bi mu odgovorio koristeći iste reči. Bilo je potpuno očigledno da koriste šifre, jer niko normalan posle saslušanja u policiji ne bi pričao o paradajzu i pijaci - kaže izvor iz istrage.

Identična situacija je zapažena i posle saslušanja Zoranovih roditelja.

- U martu ove godine Marjanoviće je uhvatila strašna panika da će ih sve pohapsiti. Vladimir je tada doslovce rekao Zoranu: " Gužva je na pijaci. Svi i dalje traže paradajz". Tada mu je Zoran rekao: "Nema šanse, pijaca je skroz prazna, nema šanse da je ostalo paradajza".

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...