(VIDEO) EVO ŠTA JE JELENINA MAJKA GOVORILA O UBISTVU ĆERKE: Ona i Zoran su bili veoma vezani! Moja Jeca nije imala sponzora
Foto: Dragan Kadić

PODSEĆANJE

(VIDEO) EVO ŠTA JE JELENINA MAJKA GOVORILA O UBISTVU ĆERKE: Ona i Zoran su bili veoma vezani! Moja Jeca nije imala sponzora

Crna Hronika -

Prošlo je više od godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović. Trenutno glavni osumnjičeni za njeno ubistvo je Jelenin suprug Zoran Marjanović.

Podsećanja radi, Jelenina majka je na dan kada je njena ćerka pronađena mrtva u Borči u razgovoru za Kurir rekla da su njena ćerka i Zoran bili veoma vezani. Ona je tada izjavila da da se poslednja čula sa ćerkom pred sam njen nestanak.

"Ona je stalno trčala, ja sam je zvala kada je bila na pola staze negde oko pola četiri. Rekla mi je da ide da istrči još jedan krug pa ide svojima da im da, da jedu i da će posle doći do mene", ispričala je top prilikom kroz suze Zorica.

Kasnije, u policijskoj istrazi, Zorica nije mogla sa sigurnošću da potvrdi da li se kobnog dana čula sa svojom ćerkom.

Ona je dodala da su je policajci ispitivali najosnovnije stvari o njenoj ćerki. Takođe Zorica je dodala i da njena ćerka je pune dve godine trčala i da nikada nikakvog problema nije imala.

"Ovih dana pred nestanak se ponašala normalno, nije mi se žalila da joj bilo ko preti niti da ima neke ljubomorne fanove. Njen muž Zoran je stalno bio sa njom i mnogo su bili vezani. Ne sumnjam u nikoga ko bi mogao da joj nanudi, jer nije imao neprijatelja, ali da je neko u sred dana otme iz čista mira.. Ovo je strašno vreme", ispričala je tada Zorica za Kurir.

Posle nešto više od dve nedelje Zorica je za Kurir rekla da svaki dan ide ćerki na grob.

"Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. I svaku noć je sanjam. Moje dete, moju Jelenu. Ne mogu više ovako, živim za dan kad će ubica biti uhvaćen", rekla je u aprilu prošle godine za Kurir.

Ona je negirala tada da je jelenu ubio neki "estradni sponzor".

"Ma kakav sponzor. To nema veze sa istinom. Moja Jelena nije imala nikad nikakvog sponzora, to mogu da potpišem gde god hoćete."

Ona je negirala tvrdnje da je Jelenu ubio mafijaš iz estradnih krugova koji je navodno sponzorisao njenu karijeru. Majka pevačice je tada objasnila da Jelena nikada nije tražila niti imala sponzora, već da je sve svojim trudom i radom sama zaradila.

"Znam kako je snimala do sada, „Renome“ iz Bijeljine snimio je njen prvi CD, a drugi smo mi finansirali. Isto tako znam koliko su ona i Zoran zajedno radili, pa da je imala sponzora, zar bi oni toliko rada uložili u svoj posao. Zaboravljaju i da je Zoran imao nekoliko hitova i da je mogao dobro da zaradi. S druge strane, ona nije bila u „Zvezdama Granda“, nikada se nije takmičila", kazala nam je tada Zorica.

Zorica Krsmanović je preminula u oktobru prošle godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track