Najnovije vesti

SESTRA UBIJENE PEVAČICE TEODORA: Jelenu su ukućani stalno pratili, Zoran je bio patološki ljubomoran
Foto: Privatna Arhiva

Neko od njih uvek je morao da zna gde je ona

SESTRA UBIJENE PEVAČICE TEODORA: Jelenu su ukućani stalno pratili, Zoran je bio patološki ljubomoran

Crna Hronika

BEOGRAD - Neko od ukućana uvek je morao da zna gde je Jelena, Zoran je proveravao njen telefon, ovako o Zoranovoj patološkoj ljubomori za list govori Teodora Krsmanović (19), sestra od strica brutalno ubijene pevačice.

Kako kaže mlađa sestra ubijene pevačice, Jelena se kretala pod budnim okom Marjanovića. Uvek je, kako kaže, neko od ukućana znao gde je Jelena.

- Svi su znali gde se ona kretala. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Drugo, non-stop je bila sa Zoranom i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila s njim na vezi - ispričala je Teodora za list. Njena sestra kaže da je Jelena sa Zoranom bila u vezi od mladosti.

Međutim, kako ističe, ne želi da sudi i da iznosi mišljenje porodice da li je Zoranovo hapšenje ispravno ili ne.

- Šok je bio za nas kada je Zoran uhapšen. Kao i za malu Janu. Ne možemo da utvrdimo da je to istina. Postoje organi koji će to utvrditi - rekla je Teodora.

Ona kaže da je njena porodica angažovala Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

foto: Pink, Privatna Arhiva

- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo - odlučna je mlada Teodora dok pokazuje slike sa sestrom iz vremena kada su bile nerazdvojne i srećne. Kako ističe, sa malenom Janom, ćerkom Zorana i Jelene, viđa se u Beogradu, ali i u njihovim susretima izbegava da priča o njenoj majci.

- To su bolne teme i ne želim da joj namećem tu priču. Jednom je pomenula mamu i setila se naših zajedničkih detalja. Ali, ona zna... Pitala je već kada će biti uhapšen taj zlikovac - rekla je Teodora.

foto: Printscreen

- Nemoguće je da je Jelena bila u vezi sa drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući, imala je obaveze oko ćerke i bila porodična žena - priča sestra ubijene pevačice.

Teodora tvrdi da je sve poruke koje bi stigle njenoj sestri proveravao Zoran Marjanović. Tako pobija tvrdnje oca Zorana Marjanovića, Vladimira, da je Jelena pre ubistva našla ljubavnika i da bi njega trebalo ispitati.

(Kurir.rs/Blic/N. Božović/Foto: Privatna arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...