MUP: Dvoje uhapšenih u Staroj Pazovi
Ilustracija, Foto: Profimedia

osumnjičenima određeno zadržavanje

MUP: Dvoje uhapšenih u Staroj Pazovi

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su S.R. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

S.R. je uhapšen u trenutku kada je od oštećenog sugrađanina uzimao deo novca od ukupno 2.500 evra, koliko je osumnjičeni, uz pretnje, tražio na ime nepostojećeg duga.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju PU Sremksa Mitrovica.

Pripadnici MUP su takođe u Staroj Pazovi uhapsili M.S. (22), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je u jednom kafeu, posle kraće rasprave, 35-godišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede glave. Povređeni je hospitalizovan u Urgentnom centru u Beogradu.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, dodaje se saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track