EVO KAKAV JE BIO LEGIJA: Samo što je zapretila njegovoj ćerki, IZVEO JU JE I PUCAO JOJ U GLAVU!
Foto: Fcebook/Legende devedesetih

EVO KAKAV JE BIO LEGIJA: Samo što je zapretila njegovoj ćerki, IZVEO JU JE I PUCAO JOJ U GLAVU!

Crna Hronika -

Na Fejsbuk stranici koja se bavi dešavanjima iz devedesetih godina prošlog veka objavljena je ekskluzivna anegdota iz života komandanta Crvenih beretki Milorada Ulemeka Legije.

Naime, u vreme žestokih ratnih sukoba na Kosovu, jednog vikenda Legija je šetao Adom dogu po imenu Adon, kada je svojim izgledom isprovocirao nekog tipa.

Videvši Legiju onako krupnog i išaranog, a ne znajući ko je, lik mu je dobacio: "Gle kakav si, volu možeš rep da iščupaš! Idi na Kosovo pa ratuj, a ne da se mangupiraš po Beogradu!"

Legija se samo nasmejao i rekao: "Okej brate, u pravu si." Ono što lik nije znao jeste to da je Legija upravo bio stigao sa Kosova i Metohije helikopterom. Sve vreme ratnih sukoba je bio dole, u Beograd bi dolazio subotom ili nedeljom da vidi porodicu i već uveče bi se vratio na Kosmet.

Što se tiče njegovog ljubimca Adona, koliko god ga voleo, jednu stvar nije mogao da mu oprosti

Naime, poznato je da doge pred kraj života postanu agresivne i da umeju da napadnu čak i gazdu. Kada je Legijina doga Adon omatorila i zarežala na njegovu srednju ćerku, istog trenutka je izveo psa u dvorište i pucao joj u glavu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-e!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track