JOVANU (27) I NJENU BEBU UBIO JE PIJANI VOZAČ: Poslednji status na Fejsbuku slomio je svima srca
Foto: Facebook

JOVANU (27) I NJENU BEBU UBIO JE PIJANI VOZAČ: Poslednji status na Fejsbuku slomio je svima srca

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Dragoljub J. (45) uhapšen je zbog sumnje da je pijan kombijem kod Aleksinca udario otpozadi u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica Ljubić iz Prokuplja.

Jovana Ljubić (27) i njena šestomesečna ćerka su poginule, a lekari se bore za život njenog trogodišnjeg sina i supruga Dragiše (27).

Ona je u poslednjem statusu na Fejsbuku objavila fotografiju ćerkice koja je izgubila život zajedno sa njom u saobraćšajnoj nesreći.

U komentarima su se tada našle reči hvale i čestitke, a sada čak i nepoznati ljudi izjavljuju saučešće i žaljenje zbog smrti ovog anđela.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dragiša je vozio porodicu u „golfu“ na auto-putu kad ih je između Niša i Aleksinca u petak oko 22 časa otpozadi udario kombi aleksinačkih tablica, za čijim je upravljačem bio Dragoljub J.

Ne zna za smrt žene i ćerke

- Automobilu u kome se četvoročlana porodica nalazila bukvalno je smrskan zadnji deo, na mestu gde su sedele Jovana i njena beba. Iza njih je u drugim kolima bio prijatelj. Oni su bili zajedno na svadbi. Nesrećni čovek je video sudar. Vozač koji je udario Ljubiće je pobegao, ali je prijatelj odmah pozvao policiju, pa je uhapšen - naveo je naš izvor upućen u istragu.

foto: Privatna Arhiva

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšeni Dragoljub J. u krvi je imao 1,2 promila alkohola.

- Vozač je po hapšenju uradio alko-test i ispostavilo se da je vozio pijan - ispričao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/B. Roganović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Haos u Las Vegasu! Penzioner ubio preko pedeset ljudi?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track