MISTERIJA! PEVAČICINA DVOJNICA I DALJE TRČI NASIPOM Meštani Borče tvrde: Jelena nije ni kročila ovde!
Foto: Privatna Arhiva

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU

MISTERIJA! PEVAČICINA DVOJNICA I DALJE TRČI NASIPOM Meštani Borče tvrde: Jelena nije ni kročila ovde!

Crna Hronika -

Bili smo u zabludi Tek sada nam je jasno da Jelena Marjanović nikada ranije nije bila u ovom delu nasipa i da devojka za koju smo mislili da je ubijena i dalje povremeno ovde džogira, kažu ljudi koji žive u blizini

BEOGRAD - Tačno 18 meseci posle nestanka i ubistva Jelene Marjanović (33) iz Borče ekipa Kurira obišla je nasip u naselju Crvenka, gde je ona navodno poslednji put viđena i gde je nađeno njeno telo.

Meštani koji žive pored mesta zločina i koji su ranije tvrdili da su viđali Jelenu da trči nasipom kažu da im je tek sad jasno da ona nikada nije bila na nasipu i da devojka za koju su mislili da je ubijena i dalje s vremena na vreme ovde džogira.

foto: Shutter

M. D. kaže da je gotovo svakog dana na nasipu i da bi sigurno i ranije video Jelenu da je ona zaista trčala. - Viđao sam devojku sa vezanom crnom kosom u rep da trči nasipom. Kada sam saznao za ubistvo pevačice, mislio sam da je reč o njoj. Međutim, kako je vreme prolazilo, opet sam viđao tu devojku i shvatio sam da je ona zapravo devojka koja zbog duge kose podseća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom. To me navodi da zaključim da pevačicu nikada ranije nisam video ovde, kao ni Zorana Marjanovića i njihovu ćerkicu - priča M. D.

On sumnja, kao i njegove komšije, da je Marjanović zapravo tog dana prvi put došao na nasip i da je sve inscenirano.

foto: Dragana Udovičić

Lažni tragovi

- U ranijim razgovorima s komšijama ustanovili smo da Jelena jeste trčala, ali u Borči na stazi gde je stadion i da su je tamo viđali, a da je ovde nikada nisu videli. Ne znam, ali možda je sve s namerom urađeno kako bi neko zaturio tragove ili ju je neko namerno doveo ovde da bude ubijena. Možda je Zoran pravio alibi s ćerkicom, moja ga je supruga videla s devojčicom, ali nije videla Jelenu - kaže meštanin Crvenke i dodaje da mu je želja da se zaista otkrije ko je ubica, jer što je više čitao o Jeleni, ta žena mu je postajala draža, a njeno ubistvo monstruoznije.

Spomen ploča za ubijenu Jelenu, foto: Kurir

Podsetimo, inspektori su pretresali kuće u naselju Crvenka i tražili bilo kakav trag koji bi mogao da ima veze s ubistvom. Na meti je bila kuća Franca Rojka, čiji je sin Nebojša pobegao od kuće pre nego što su inspektori došli do njih.

Sumnjiv muž

- Ne znam da li je Zoran ubica, ali od početka sam sumnjao da oni znaju mnogo više nego što su pričali u javnosti. Trebalo je sve da ih zatvore i dobro ispitaju. Svakog ponaosob, umesto što su moju kuću prevrnuli naopako i optužili mog sina Nebojšu da je on ubica - priča za Kurir Franc Rojko.

Jelena Rafailović

Hronologija

ZLOKOBNO MESTO

Prema priči Zorana Marjanovića, Jelena je 2. aprila po podne ovde došla da trči

Pošto se posle izvesnog vremena Jelena nije pojavila, vratio se kući s ćerkom Janom

Posle nekoliko sati, prijavio je nestanak policiji, počela je potraga

U nedelju 3. aprila oko 13 časova u kanalu pored nasipa nađeno je telo Jelene

Rođendan nove devojke ZORAN NARUČIO POKLON ZOKI

foto: Privatna Arhiva

Zorica Zoka Mitrović, nova devojka Zorana Marjanovića, proslavila je juče 32. rođendan. Kako saznajemo, Zoran je iz Centralnog zatvora, gde se od 16. septembra nalazi u pritvoru, naručio poklon Zorici. - Poslao joj je pozdrave i poljupce, uz želju da se što pre vide - kaže naš izvor. Podsetimo, Zorica je nedavno za Kurir izjavila da namerava da poseti Zorana u pritvoru, a to je, prema propisima, moguće samo ako uz potvrdu dva svedoka dokaže da ima status nevenčane supruge.

foto: Kurir

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: NEVERICA U CZ! U ćeliji Zorana Marjanovića pronađeni žileti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track