Najnovije vesti

ISPOVEST SINA UBIJENE STARICE IZ ŽABARA: Majku mi je ubio neko koga znamo
Foto: Dragana Udovičić

Ubijena Hristina Ilić

ISPOVEST SINA UBIJENE STARICE IZ ŽABARA: Majku mi je ubio neko koga znamo

Crna Hronika

Zločinac je znao kad je mama išla po penziju, gde da traži pare i skloni telo, kaže Momčilo Ilić

ŽABARI - Momčilo Ilić iz Porodina kod Žabara, sin brutalno ubijene i opljačkane Hristine Ilić (81), kaže za Kurir da se nada da će ubica njegove majke brzo biti otkriven i da je reč o čoveku koga je ona poznavala.

- Skoro da sam siguran da je ubica neko ko je odlično poznavao našu kuću. On je znao da je moja majka pre pet nedelja išla u inostranstvo po penziju. Znao je i gde da skloni telo kako bi se što kasnije otkrio zločin. Znao je i za video-nadzor, ali i isto tako gde treba da traži snimak kamera - kaže Ilić i dodaje da se ipak nada da će policija naći monstruma i da će za ovo što je uradio dobiti maksimalnu kaznu.


Telo u kupatilu


Momčilo kaže da je u nedelju četiri puta dolazio kod majke, ali da ona nije otvarala vrata.

- U prvom trenutku pomislio sam da je u komšiluku, pa da je kod rođaka. Zvao sam je telefonom, nisam mogao da je dobijem, i u nedelju mi je sve to postalo sumnjivo. Pokušao sam s prozora da vidim šta se unutra dešava i onda sam shvatio da je u kući sve ispreturano, video sam telefonsku slušalicu koja je bila podignuta. Ušao u kuću kroz prozor i video tragove krvi - priča potreseni čovek.


Prema njegovim rečima, zvao je sina i sin je u drugom delu kuće u kupatilu pronašao Hristinu u lokvi krvi.

foto: Dragana Udovičić


Skuvala mu kafu


- Nisam ulazio u kupatilo, ali sam video sina kad se uhvatio za glavu kad je ugledao baku. Dve šoljice iz kojih su pili kafu bile su ubačene u umivaonik. Po tragovima koje smo mi mogli da vidimo, mislim da je reč o jednoj osobi, i to najverovatnije nekome koga je majka poznavala. Ne bi me čudilo da mu je majka skuvala kafu. Možda je sedela s njim i pričala ne sluteći šta je čeka... - priča promuklim glasom Ilić.


On dodaje da se ne bi iznenadio ni kad bi se ubica pojavio na sahrani njegove majke.

- Sve je moguće. Još uvek ne znamo ko je ubica, možda se i pojavi na sahrani, jer skoro da sam siguran da je reč o nekome ko nas poznaje, ali i mi njega - dodaje naš sagovornik.


Kurir / J. R.

 

Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...