ŽIVOT SRPSKE LORE PALMER: Zoran je bio Jelenina prva i jedina ljubav
Foto: Privatna Arhiva

Detalji

ŽIVOT SRPSKE LORE PALMER: Zoran je bio Jelenina prva i jedina ljubav

Crna Hronika -

- Moja Jeca je već sa osam godina počela da peva, sa 11 je osnovala svoj bend i počela da nastupa. Sa 12 godina je osvojila „Prvi glas Vojvodine“ - pričala je za Kurir Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović. Nekoliko meseci pred svoju smrt ona je otkrila detalje iz života srpske Lore Palmer

foto: Privatna Arhiva

- Moj pokojni suprug Dušan video je koliko je njena želja za pevanjem velika i u tome ju je podržao. Imali su bend. Gostovali su svuda, ali nije pevala po kafanama - pričala je Zorica.

foto: Privatna Arhiva

Prvi album „Ti gubiš“ izdala je 1998, kada je imala 15 godina, a posle toga sledi album „Mangupe“ iz 2002. Nakon promocije drugog albuma 2007, povlači se iz javnosti zbog očeve smrti. Jelenin bol zalečio je Zoran.

foto: Privatna Arhiva

- Bila je ludo zaljubljena u Zorana, koji je naš komšija. Bila je to njena prva i jedina ljubav. Svadbu smo pravili tri godine nakon Dušanove smrti.

foto: Privatna Arhiva

Moja ćerka je tada prvi put uzela mikrofon. Otpevala je baladu koju je Dušan voleo. Jeca je pevala i plakala, a sa njom i svi mi - pričala je Zorica...

foto: Privatna Arhiva

Sutra: Rođenje ćerke Jane; ćivot sa Zoranom i karijera u usponu, tragičan kraj

Kurir / J. RAFAILOVIĆ

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track