ONA JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH SVEDOKA: Udala se za Zoranovog brata, identifikovala Jelenino telo, a sumnja se da O NEČEMU ĆUTI
Foto: Stefan Jokić

Milica Marjanović na spisku 9 svedoka

ONA JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH SVEDOKA: Udala se za Zoranovog brata, identifikovala Jelenino telo, a sumnja se da O NEČEMU ĆUTI

Crna Hronika -

Milica Marjanović, dugogodišnja devojka Miloša Marjanovića, koja se za njega i udala u vreme dok je Zoran bio u zatvoru, svedočiće u slučaju ubistva svoje jetrve Jelene Krsmanović.

foto: Zorana Jevtić

Ona je, navodno, na spisku devet svedoka koji će svedočiti u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović.

NOVI SVEDOK BIĆE KOBAN PO ZORANA: Iskaz Jelenine drugarice može da zapečati sudbinu Marjanovića!

U krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, na spisku svedoka koju čine Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu, između ostalog, nalazi se i ime Milice Mihajlović (udato Marjanović), supruge Miloša Marjanovića, mlađeg brata Zorana Marjanovića.

Milica se udala za Zoranovog brata Miloša tačno nedelju dana pošto je njegov brat Zoran završio u zatvoru zbog sumnje da je ubio svoju ženu Jelenu Krsmanović.

foto: Dragana Udovičić

Nezvanično, očekuje se da Milica, kao svedok čije se ime spominje na spisku svedoka u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića, posvedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pevačicom, ali i o situaciji nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki.

ŠOK! VLADIMIR JE PRIČAO SVE NAJBOLJE O SNAJI, A SAD JE ODLUČIO DA PROGOVORI: Jelena je imala 3 švalera, neću da gledam kako Zoran trune u zatvoru

Milica je, inače, pre udaje bila nekoliko godina u vezi sa Milošem, za koga se od početka sumnja da krije nešto ili da je umešan u slučaj ubistva njegove snaje.

foto: Zorana Jevtić

Za njega kažu da je inteligentan, ali da je veoma zatvorena osoba, okrenut ka sebi. Njegova žena Milica je, kako saznajemo, dosta vremena provodila u porodičnom domu Marjanovića u Kosovopoljskoj ulici u Borči, te je bila svedok svakodnevnih zbivanja. Kako je bila veoma bliska sa Jelenom, sumnja se da ona možda zna detalje o njenom životu koji do sada nisu bili poznati.

ŽIVOT SRPSKE LORE PALMER: Zoran je bio Jelenina prva i jedina ljubav

Ona se držala podaleko od medija, isto kao i njen suprug, a postoje sumnje da neke stvari koje zna o porodici, Marjanovićima i Jeleni uopšte neće smeti ni da kaže.

foto: Privatna Arhiva

Posle ubistva Jelene Krsmanović 2. aprila 2016, Milica i njena majka su jedine koje su ga zapravo posle ubistva i videle. Zoran je tada bio po prvi put u pritvoru u ovom slučaju, pa nije mogao da ide da prepozna svoju ubijenu ženu, ali je zato zabranio Jeleninoj majci da to uradi ona. Kako je tada pričao, strašan prizor ubijene Jelene bi je previše uznemirio, pa je na prepoznavanje uputio suprugu svog brata i njenu majku?!

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRA: Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!

Zbog njene bliskosti sa čitavom porodicom Marjanović i njenog prisustva svuda gde su i ostali Marjanovići, ali i poverenja koje oni imaju u nju, od samog početka istrage ubistva Jelene Krsmanović sumnjalo se da baš Milica zna mnogo više nego što izgleda i da bi informacije koje bi odala pomogle u sklapanju kockica i rešavanja slučaja Jeleninog ubistva.

(Kurir.rs/Blic/Bojana Bogosav/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track