ZORAN MARJANOVIĆ JE UBIJAO U PROŠLOM ŽIVOTU: Šok tvrdnje o suprugu ubijene pevačice
Foto: Damir Dervišagić

Šok

ZORAN MARJANOVIĆ JE UBIJAO U PROŠLOM ŽIVOTU: Šok tvrdnje o suprugu ubijene pevačice

Crna Hronika -

Aksentije Durli tvrdi da Marjanovićem vladaju nečiste sile i demoni koji mu ne daju mira

Zoranom Marjanovićem vladaju demoni i nečiste sile, tvrdi rumunski isterivač demona Aksentije Durli. On tvrdi da je kompozitor koji se sumnjiči da je 2. aprila prošle godine u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović verni sluga svemoćnog đavola Lucifera i da je u prošlom životu ubijao žene. On navodi da je Marjanović poslat na zemlju sa ciljem da uništi lozu porodice Krsmanović.

U razgovoru za Kurir Stars iscelitelj nečistih sila detaljno opisuje Marjanovića i otkriva da želi da pomogne porodici Marjanović da se izbavi iz kandži demona.

- Zoran je specifičan čovek. Takav se retko rađa. Gori je bio u prošlom životu. Zbog svega što je činio opsedaju ga mračne sile. On je magnet za nevolju. Marjanovića ne može da prođe napast demonska, čak i pored posta, molitve i odlaska u crkvu. U prošlom životu je bez trunke griže savesti ubijao žene i za to nije odgovarao pred nebeskim carstvom jer ga je Lucifer spasao - tvrdi Durli.

On kaže da se Zoran borio protiv Boga i da je na silu ženama oduzimao živote.

foto: Privatna Arhiva

- Ðavo je zapravo potpuno ludilo, bezumlje, bogoborstvo. Ustati protiv Boga i boriti se s njim, to je đavolji izbor, to je đavolji put kojim Zoran, hteo - ne hteo, mora da ide. On je uspeo u tome da žene navede na taj svoj put, da im ubaci u misao onu istu želju koja je njega zbacila sa neba, da im predstavi Boga ne kao čovekoljupca nego kao tiranina. Pridobijao je njihovu pažnju nevinim licem, pažnjom koja ih je kasnije koštala života - priča Aksentije.

On ima recept koji bi Zoranu pomogao da se spase đavola.

- Porodica Marjanović mora da dođe kod mene da im očitam molitvu protiv čini, činodejstva, demona, kletvi i mađija. Zorana moram da okupam u svetoj vodici, ali sedam dana po tri puta dnevno, kako bih isterao demone koji ga zastrašuju na javi, ali i u snu. On pati od velike glavobolje i čamotinje, a to su zapravo sile koje su vladale nad njim u prošlom životu. Ako se spase kazne, ja ću ga spasti i od demona - poručuje Durli.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja