(KURIR TV) ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SASLUŠANJA: Nikakvih dokaza nema, očekujemo da tužilac odustane
Foto: Zorana Jevtić

Više javno tužilaštvo u Beogradu

(KURIR TV) ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SASLUŠANJA: Nikakvih dokaza nema, očekujemo da tužilac odustane

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović održano je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a advokati osumnjičenog Zorana Marjanovića, Veljko Delibašić i Nikola Dumnić, naveli su za Kurir da nema nikakvih dokaza protiv njihovog klijenta.

"Mi ništa nećemo tražiti. više nema nijednog dokaza da je Zoran Marjanović na bilo koji način umešan u ovo ubistvo, tako da očekujemo da tužilac verovatno odustane od daljeg gonjenja. Što se tiče današnjeg dana, vrlo smo zadovoljni. Rođaka pokojne Jelene je objasnila da je Zoran forsirao Jelenu da se bavi sportom i radi vežbe, za razliku od nekih kvazi rođaka i kvazi prijatelja koji se je podgovarali da se verovatno oda konzumiranju alkohola i droge, tako da smo mi apsolutno zadovoljni početkom istrage i očekujemo da tužilac u nekom trenutku odustane", rekao je za Kurir advokat Delibašić.

foto: Zorana Jevtić

On je dodao da Zoran Marjanović danas nije prisustvovao salsušanjima, jer "za time nije bilo potrebe".

"Nije uobičajeno da u fazi istrage okrivljeni prisustvuje tim radnjama, tako da se on danas nije ni pojavio. Mislim da uopšte i nije bilo razloga za određivanjem pritvora, ali pod ovakvim pritiskom javnosti, nije ni čudo što je produžen", zaključio je Delibašić.

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track