UPALI U KUĆU, PRETUKLI I SILOVALI ŽENU: Horor u Mladenovcu!
Foto: Profimedia/Ilustracija

strašno

UPALI U KUĆU, PRETUKLI I SILOVALI ŽENU: Horor u Mladenovcu!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Mladenovcu uhapsili su B.V. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje i D. M. (31), osumnjičenog za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela, saopstio je danas MUP.

Obojica se terete da su izvršili i krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Postoje osnovi sumnje da su njih dvojica u kasnim večernjim satima ušli u kuću oštećenog mladića, da bi ga potom B. V. udario više puta u glavu.

Nakon toga, osumnjičeni D. M. je mladića odveo u drugu sobu, dok je B. V. za to vreme silovao 48-godišnju ženu koja je sa njim bila u kući.

Potom su B. V. i D. M. mladića izveli iz kuće i nastavili da ga tuku. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica napadača upala su u kuću mladića I. V. u selu Velika Krsna kraj Mladenovca. Prethodno su videli ovaj ljubavni par kako ide ka jednoj straćari u Velikoj Krsni.

Dvojica nasilnika koji su ih spazili dok su sedeli i pili ispred lokalne prodavnice u Krsni skovali su plan da spopadnu nesrećnu ženu i pretuku njenog dečka. Tako su u gluvo doba noći upali u straćaru, a Bata V. je nekoliko puta udario pesnicom u glavu I. V. i oborio ga na pod. Danijel je nesrećnog mladića potom odvukao u drugu sobu gde ga je držao zatočenog, dok je Bata V. to iskoristio i silovao njegovu devojku.

- Prema izjavi oštećene, napadači su joj zapretili da mora da ima seks sa jednim od njih - ili će joj dečka pretući - kaže za "Blic" izvor upućen u slučaj.

Nakon što je završio sa iživljavanjem nad nesrećnom ženom, Bata V. je izvukao mladića napolje gde su on i Danijel nastavili da ga tuku. Nakon teškog mučenja koje su preživeli mladić i žena pozvali su policiju.

- Pošto je policajcima ispričala šta se dogodilo, žena je odmah poslata u bolnicu na hitan pregled da bi se utvrdilo da li je bila silovana. Ginekološki pregled je potvrdio da nesrećna žena ima povrede genitalija - navodi za "Blic" izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica napadača nisu odranije poznata policiji. Bata V. je, međutim, nedavno učestvovao u jednom rijalitiju, pa je u selu dobro poznat. Danijel M. i on se, navodno, poznaju iz Tehničke škole u Mladenovcu koju su obojica pohađala.

(Kurir.rs/Tanjug/Blic, A.Ž.A, M.J.)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track