DETALJI ZLOČINA KOD MLADENOVCA: Tukli i silovali da se osvete mladiću jer je zlostavljao oca?
Foto: Jelena Rafailović

MOTIV: Meštani o zločinu u Velikoj Krsni

DETALJI ZLOČINA KOD MLADENOVCA: Tukli i silovali da se osvete mladiću jer je zlostavljao oca?

Crna Hronika -

MLADENOVAC - Glavna tema među meštanima Velike Krsne kod Mladenovca i juče je bio jezivi slučaj silovanja T. I. (48) i brutalnog prebijanja Ivana V. (22) koji se dogodio u petak.

Pojedini od njih, međutim, sumnjaju da su napadači koji su uhapšeni, Danijel M. (31) i Bata V. (21), došli s namerom da prebiju mladića jer im se njegov otac Živorad V. žalio da ga sin maltretira.

- Ivan ima mlađu sestru i njih dvoje su odrasli u domu jer ih Živorad i njegova žena nisu odgajali kako treba, te im je decu oduzeo Centar za socijalni rad. Kada je Ivan napunio 18 godina, došao je kod oca i tada su nastali problemi. Živorad je voleo da popije, a pijan je znao da pravi razne gluposti.

Nije prošlo mnogo vremena, a Ivan je počeo da ga maltretira fizički i psihički. Više puta je kod njih dolazila policija - priča komšinica koja živi nedaleko od kuće u kojoj su u petak Danijel M. i Bata V. silovali T. I. i pretukli Ivana V.

Ona objašnjava da su dvojica napadača više puta sa Ivanovim ocem pili pivo ispred prodavnice.

- Živorad ih je čašćavao kad dobije neki dinar socijalne pomoći, ali se i redovno žalio kako ga sin Ivan maltretira. Čula sam da su zajedno pili i toga dana pre nego što se sve desilo. Kad su se napili, otišli su da prebiju Ivana, a ta žena se tu zatekla slučajno i ni kriva ni dužna nastradala - priča meštanka Velike Krsne.

Kurir / J. R.

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najmisterioznija osoba porodice Marjanović uskoro pred sudijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track