SPECIJALNI SUD: Legija danas u sudnici prvi put posle smrti majke, tražio reč zbog spota JSO
Foto: Dado Đilas

nASTAVLJENO SUĐENJE ZA POBUNU jso

SPECIJALNI SUD: Legija danas u sudnici prvi put posle smrti majke, tražio reč zbog spota JSO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Miloradu Ulemeku Legiji, optuženom za pobunu JSO 2001. godine.

On se danas u sudnici pojavio prvi put posle smrti majke Natalije, a pred sudom je danas pregledan promotivni spot jedinice, koji je sudu dostavio Zvezdan Jovanović, osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Optuženi Ulemek javio se za reč kako bi prokomentarisao pogledane snimke.

foto: Stefan Jokić

- Svi koji dobronamerno gledaju na ovaj slučaj doći će do istog zaključka, pregledom snimaka može se videti da ono što upada u oči jeste ponašanje bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića, gde sav na note, med i mleko, nudi ostavku, a posle dva-tri dana ponašanje menja za 180 stepeni i u izjavama postaje agresivan i histeričan. Ovo je potpuni paradoks - rekao je optuženi Ulemek. Snimke je detaljno komentarisao i optuženi Zvezdan Jovanović, koji ih je i dostavio.

Ulemek je bio potpuno utučen zbog smrti majke i pognute glave sedeo je u sudnici. U publici u kojoj je, svakom suđenju do smrti, sedela Legijina majka, danas je bilo svega troje ljudi, među kojima nije bila ni Ulemekova supruga Aleksandra, niti njegove ćerke.

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Dado Đilas/Arhivska fotografija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HELIKOPTERI NADLEĆU KOLONU, BLOKIRANA USTANIČKA: Legija na suđenju za ubistvo Ćuruvije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track