Najnovije vesti

PROCURIO ŠOKANTAN DETALJ IZ ISTRAGE: Jedan od Marjanovića je u noći potrage stajao kraj Jeleninog tela i to PREĆUTAO POLICIJI?!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

PROCURIO ŠOKANTAN DETALJ IZ ISTRAGE: Jedan od Marjanovića je u noći potrage stajao kraj Jeleninog tela i to PREĆUTAO POLICIJI?!

Crna Hronika

U noći kada su svi tragali za Jelenom jedan od članova porodice Marjanović je stigao do njenog tela. Taj šokantan detalj otkrio je treći svedok do kojeg su došli istražitelji Centra za forenzička istraživanja i članovi porodice Krsmanović.

 

 

Jedan od tri nova svedoka koje su pronašli porodica Krsmanović i CFI iz Novog Sada otkriva detalje koje je spreman da ispriča i policiji i tužilaštvu.

 

 

 

Prema rečima Zorana Marjanovića, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu. Od momenta nestanka pevačice do trenutka kada je policija obaveštena prošlo je nekoliko sati i nije jasno zašto je suprug toliko čekao da prijavi nestanak pevačice.

 

Takođe, buni i činjenica da je kada je Jelena nestala, on pozvao sve prijatelje i članove svoje porodice da dođu na nasip i krenu u potragu za njom. Šta su sve radili tokom potrage, i dalje je misterija, ali je sigurno da su tokom potrage, namerno ili ne, uništili gomilu tragova!

 

foto: Dragana Udovičić

 

- Prema saznanjima ovog svedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mesta gde je pronađeno Jelenino telo u noći pretrage na nasipu - ističe Nenad Šipka iz CFI.

 

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi, ispitivanjem svedoka moglo bi da bude utvrđeno.


Međutim, to nije jedini svedok koji potpuno preokreće slučaj i baca senku na dosadašnja svedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.

 

 

- Prema rečima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja“. U subotu je svedok čekao Jelenu celo jutro, međutim, ona se nije pojavila - priča Šipka.


Prema rečima Predraga Savića, punomoćnika Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, postoji nekoliko interesantnih svedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na mnoga pitanja koja se već godinu i po dana postavljaju u slučaju ubistva pevačice.

 

foto: Zorana Jevtić

 

- Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razreši dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva - objašnjava Savić.

 

Kako navodi, saslušanje obducenta Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tela, takođe je od velike važnosti i naglašava da im i dalje nije jasno zašto je prilikom određivanja sudsko-medicinskog veštačenja tužilac njega preskočio.

 

Međutim, ovi zahtevi biće mogući samo ako Teodora dobije status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je neposredno pre saslušanja u ponedeljak, a na zahtev Marjanovićevih branilaca, ukinut. S tim u vezi, Teodorina majka tražiće starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom i Jeleninom ćerkom.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...