NEZAPAMĆENO U ČAJETINI: Pretučen sekirom zbog svađe oko deteta
Foto: Stefan Jokić

Konstatovano mu naprsnuće lobanje

NEZAPAMĆENO U ČAJETINI: Pretučen sekirom zbog svađe oko deteta

Crna Hronika -

ČAJETINA - I. R. (29) iz Čajetine napadnut je u kancelariji: kada je na njega nasrnuo i sekirom ga povredio poznanik majke njegovog deteta. Konstatovano mu je naprsnuće lobanje.

Napadač mu je zadao udarac u glavu i noge tupim delom sekire, a lekari su konstatovali naprsnuće lobanje. Srećom, povrede nisu opasne po život.

- Ujutru sam poslao poruku ženi sa kojom nikada nisam bio venčan, a zajedno imamo dete. Predočio sam joj da je potrebno da se pojavi na sudu u vezi spora sa viđanjem deteta, jer je imala nameru da ga odvede u drugi grad. Nedugo zatim, na vratima agencije gde radim, pojavila se ona, zajedno sa još dve drugarice - kaže napadnuti čovek.

- Verbalno su me napale i razbacivale stvari po kancelariji. Tada sam pozvao policiju, a one su otišle. Nedugo zatim, na vratima se pojavio B. R, inače suprug jedne od prijateljica majke mog deteta, koji mu je prišao na samim vratima agencije.

- Udario me je u glavu tupim delom sekire, pao sam na pod, a onda me je udario još jednom po nogama. Usledila je borba za goli život. Devojka koja radi u agenciji i ja, uspeli smo da ga izguramo sa praga i da zaključamo vrata - dodao je on.

- Lekari su u petak, kada se incident dogodio, konstatovali naprsnuće lobanje, a posle dva dana u bolnici pušten sam na kućno lečenje. Povređeni je protiv napadača, kog ranije nije poznavao, podneo krivičnu prijavu. B.R. je priveden, a posle saslušanja je pušten.

(Kurir.rs/Večernje novosti/N. J./Foto: Kurir/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track