MISTERIOZNI TREĆI TELEFON UBIJENE PEVAČICE: U njemu je i slika Jeleninog groba?! Ko ga je onda koristio!
Foto: Damir Dervišagić

Delići mozaika polako se slažu

MISTERIOZNI TREĆI TELEFON UBIJENE PEVAČICE: U njemu je i slika Jeleninog groba?! Ko ga je onda koristio!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović uhapšen je zbog jednog mobilnog. Naime, sedam dana pre hapšenja, policija je slučajno došla do trećeg telefona ubijene Jelene.

Osmog septembra jedan stariji stanovnik Borče nedaleko od kuće Marjanovića pronašao je na zemlji mobilni "samsung J5". Dao ga je sinu, a ovaj je, kad ga je priključio na kompjuter, zapanjen otkrio da su u njemu slike male Jane, njene majke i ostalih ukućana...

foto: Youtube Printscreen

Policiju je, međutim, najviše zainteresovao podatak da je tu bila i fotografija Jeleninog groba, odnosno da je telefon korišćen i posle njenog ubistva!

Ispitivanje sadržaja telefona i dalje traje...

Prijateljica tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namerno nije želeo da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u njenim.

Štaviše, školska drugarica Jelene Krsmanović Marjanović, ubijene pevačice „Granda“, mogla bi u potpunosti da raskrinka Zorana Marjanovića (39), Jeleninog supruga, koji je za sada jedini osumnjičeni za njeno ubistvo.

foto: Privatna Arhiva

Kako objašnjava naš sagovornik, motiv Jeleninog ubistva još je nejasan, a možda bi ga trebalo tražiti u Jeleninom odnosu sa Zoranom i sa ostalim članovima porodice Marjanović.

- Marjanovići uglavnom nisu iznosili detalje svog odnosa sa Jelenom. Uglavnom su isticali kako je Jelena bila divna i kako se lepo slagala sa Zoranom. Da li namerno ili slučajno, Marjanovići su propustili da ispričaju mnoge detalje koji su i te kako bitni u sklapanju mozaika ubistva. Oni sada polako isplivavaju na površinu, jer su osobe sa kojima je Jelena bila bliska odlučile da progovore i stave tačku na manipulacije Marjanovića - kaže sagovornik.

foto: Privatna Arhiva

Prema njegovim rečima, jedna od Jeleninih najboljih drugarica spremna je da u tužilaštvu ispriča sve što zna, a veruje se da zna dosta činjenica, pošto se sa Jelenom družila od detinjstva.

- Između ostalog, ona tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namerno nije želeo da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u Jeleninim. On je kontrolisao sve njene pozive i poruke, a znao je i da se dopisuje sa ljudima u njeno ime. Takođe, pratio ju je na nastupima, zajedno su išli u prodavnicu, kod frizera, pa čak i kod Jelenine bolesne majke. Moglo bi se slobodno reći, a drugarica bi mogla to i da potvrdi, da Jelena nije mogla da diše od Zorana - objašnjava naš sagovornik.

foto: Vladimir Milovanović

Da je Jelena u kući Marjanovića živela kao u paklu, ispričala je i Teodora Krsmanović, pevačicina sestra od strica, koja je prva saslušana u tužilaštvu kao svedok. Teodora je posvedočila da je njena sestra trpela psihičko nasilje.

- Zoran nije puštao Jelenu samu čak ni kada je išla kod majke u bolničke posete. Uvek je Jelena vozila kada je išla kod majke u bolnicu, ali je Zoran išao s njom. Ostajao je u automobilu govoreći: "Zgrada je ozračena", a kad god smo izlazili iz auta, opominjao nas je da požurimo sa posetom - rekla je Teodora u tužilaštvu.

foto: Youtube Printscreen

Marjanovići odbili da svedoče, a kuma Vera je ovo rekla Tužilaštvu

Tužilaštvo je dosad u istrazi saslušalo šest osoba, od kojih je samo troje dalo izjave, i to - Teodora Krsmanović, Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić. Vladimir, Zorica, Miloš i Uroš Marjanović iskoristili su svoje zakonsko pravo da kao bliski srodnici osumnjičenog ne svedoče.

Jedino je Teodora malo razjasnila odnos Jelene i Zorana, dok je kuma Vera, koja je vrlo bliska sa Marjanovićima i koju oni smatraju članom porodice, dala Zoranu alibi tvrdeći da se sa Jelenom čula na dan ubistva, 2. aprila 2016. godine, u 16.42.

Ona je burno reagovala i na izjavu Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca, koju je dao medijima neposredno nakon Zoranovog hapšenja, 15. septembra. Vladimir je tada rekao da je Jelenu ubio tajkun sa kojim je ona bila u vezi, iako je pre hapšenja sve vreme tvrdio da su Zoran i Jelena bili kao nokat i meso i da je ona bila svetica i uzorna majka.

foto: Zorana Jevtić

- Zoran joj je bio prvi i poslednji muškarac u životu! Poznavala sam je u dušu i znam da za nju nije postojao nijedan drugi muškarac. Moram da kažem da je bila dosadna žena, naravno u pozitivnom smislu. Kretala se isključivo na relaciji kuća-vrtić-bolnica. Imala je toliko obaveza da nije stizala da posećuje prijatelje, već ih je pozivla da oni dođu kod nje - rekla je Teodora medijima.

(Kurir.rs/J.Spasić-Lj. Stanišić/Alo/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track