Najnovije vesti

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Podaci iz mobilnog ga smestili iza rešetaka
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Podaci iz mobilnog ga smestili iza rešetaka

Crna Hronika

Samo sedam dana nakon što je policija došla do trećeg telefona ubijene pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je njen muž Zoran, koji je osumnjičen za brutalnu smrt mlade žene! U ovom trenutku aparat se još veštači, a prema saznanjima Novosti, unutra je pregršt slika, među kojima je najviše onih na kojima je mala Jana, Jelenina ćerkica. Ipak, ono što najviše "muči" istražne organe jeste činjenica da je telefon korišćen i posle njene smrti.

 

Tokom dosadašnjih saslušanja niko od Marjanovića nije pomenuo da je Jelena koristila tri mobilna telefona. Jedan je pronađen nedaleko od njenog tela 3. aprila prošle godine, drugi istog dana u kući, dok se za treći nije znalo.

 

- Osmog septembra ove godine jedan Borčanin je pronašao mobilni nedaleko od kuće gde žive Marjanovići - navodi izvor.

 

- On ga je doneo sinu i rekao: "Vidi šta sam ti pronašao, vidi vredi li čemu". Aparat je bio prljav i oštećen. Mladić je priključio telefon na kompjuter i tad je ugledao fotografije male Jane, ali i cele porodice Marjanović, razne snimke...

 

Prema rečima izvora, u modernom "androidu" ima gotovo 16 gigabajta fotografija i snimaka. Na njima je zabeležen čak i Janin poslednji rođendan, koji je provela sa majkom. Ovo otkriće, posle gotovo godinu i po danonoćne istrage, bacilo je novo svetlo na monstruozan zločin. Ipak, među slikama se našla i jedna koja je uznemirila policiju. Reč je o fotografiji spomenika ubijene Jelene.

 

foto: Nebojša Mandić

 

U dogovoru sa tužilaštvom policija je odlučila da uhapsi Zorana Marjanovića. Nedavno mu je po drugi put produžen pritvor.

 

- Ima i Zoranovih fotografija, njene majke, kao i ostalih članova porodice Marjanović i Krsmanović - navodi izvor Novosti.

 

- Tu su i slike nekih ljudi, nepoznatih javnosti, koji se sada pozivaju na razgovor. Unutra je i određena prepiska i sve je to sada u rukama policije. Ima i određenih kontakata, koji u ovom trenutku najviše i interesuju istražne organe.

 

 

Mladić koji je našao telefon se uplašio, a vrlo brzo se pročulo među njegovim društvom do kakvog je telefona došao. Uskoro su mu na vrata zakucali i policajci. Dao je detaljnu izjavu i potpisao. O pronalasku telefona je detaljno saslušan i njegov otac, koji je zatražio da se i poligrafski testira kako bi dokazao da je njegov sin do telefona došao slučajno.

 

Telefon im je oduzet i poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li na njemu ima otisaka i bioloških tragova. Pored toga, uzet je i listing odlaznih i dolaznih poziva, kao i komunikacija tekstualnim porukama. Češljaju se i aplikacije za besplatnu komunikaciju ("Vajber", "Vatsap"), koje je imala instalirane u svom telefonu.

 

(Kurir.rs/Novosti)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...