KRVAVI ZLOČIN POTRESAO SVRLJIG, LJUBAVNICA NEGIRALA UBISTVO: Nisam ubila Momčila, dok je bio živ, uzimala sam novca koliko sam htela!
Foto: Printscreen Facebook

Suđenje Lidiji Stejković

KRVAVI ZLOČIN POTRESAO SVRLJIG, LJUBAVNICA NEGIRALA UBISTVO: Nisam ubila Momčila, dok je bio živ, uzimala sam novca koliko sam htela!

Crna Hronika -

Stejkovićeva se tereti da je u noći između 7. i 8. novembra prošle godine u Momčilovu kuću dovela razbojnike koji su ga opljačkali i usmrtili

Lidija Stejković (46) iz Svrljiga, koja je optužena za pomaganje u ubistvu svog prijatelja Momčila Simonović (59) iz sela Galibabinac, juče je pred sudom negirala zločin, ističući da je od žrtve imala samo koristi, jer joj je godinama davao novac.

Stejkovićeva se tereti da je u noći između 7. i 8. novembra prošle godine u Momčilovu kuću dovela razbojnike koji su ga opljačkali i usmrtili. Iako je ona najpre sumnjičena za ubistvo, istraga je pokazala da to nije mogla sama da učini, već da je imala saučesnike pa je optužena za pomaganje.

Motiv stravičnog zločina je koristoljublje jer je Momčilo, koji nije imao porodicu, posedovao znatnu ušteđevinu.

- Bio mi je veoma drag, pomagao mi je u teškim trenucima, više puta samo išli u banku da bi uzeo novac koji je meni davao. Nisam imala nikakve koristi od njega mrtvog, mogla sam da mu uzmem novca koliko sam htela, zašto bih ga ubila - kazala je optužena i negirala navode da je razbojnike dovela u Momčilovu kuću.

Kurir / D. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SPECIJALCI UPALI U BEOGRADSKI KAZINO I UHAPSILI DILERE: Pogledajte spektakularnu akciju usred noći!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track