OVAJ SVEDOK SUTRA RUŠI ZORANA! Saslušanje komšinice promeniće sve! U 16.45 čula Marjanoviće "JANO, DOĐI OVAMO", a onda...
Foto: Stefan Jokić, Privatna Arhiva

OVAJ SVEDOK SUTRA RUŠI ZORANA! Saslušanje komšinice promeniće sve! U 16.45 čula Marjanoviće "JANO, DOĐI OVAMO", a onda...

Crna Hronika -

Više tužilaštvo u Beogradu će u ponedeljak saslušati još tri svedoka u istrazi o brutalnom ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović (33).

Kako saznajemo, očekuje se da novi svedoci, njih troje, značajno doprinesu rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je pevačica ubijena, a zatim nađena mrtva u kanalu na nasipu Crvenka u Borči 3. aprila 2016. godine.

- Trebalo bi da 30. oktobra u tužilaštvu svoje iskaze daju jedna žena i dvojica muškaraca, koji su 2. i 3. aprila, kada je Jelena nestala i kada je njen leš nađen, bili na nasipu. Oni su već bili u policiji, gde su dali svoje izjave kao građani, a sada će prvi put biti saslušani kao svedoci. S obzirom na to da prethodnih sedam svedoka nije bilo od velike pomoći tužilaštvu, očekuje se da će novi očevici umnogome razjasniti šta se dešavalo kobnog dana na nasipu - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, posebno značajan iskaz mogla bi da da žena koja je 2. aprila na nasipu Crvenka čuvala koze.

- Ona je ranije ispričala medijima da je svakog dana bila na nasipu i da pokojnu Jelenu nije videla ni 2. aprila, ali ni ranije. Žena je objasnila da je na nasipu svakog dana i da viđa ljude kako trče nasipom, ali da se Jelene ne seća - kaže naš sagovornik i dodaje da je još interesantnija njena izjava u vezi sa Zoranom Marjanovićem, koji je osumnjičen za ubistvo.

- Žena je rekla da je u 16.45 videla Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu sa Zoranom ili Vladimirom. Ona nije mogla da tvrdi da li je bio Zoran ili njegov otac, pošto nije obraćala naročitu pažnju. Ona je dalje čula kako muškarac govori Jani: „Jano, dođi vamo”, a zatim je sa kozama krenula dalje nasipom, da bi se na to mesto vratila u 18.45. Prema njenim tvrdnjama, za ta dva sata ona nije čula, niti videla da se na nasipu dešava bilo šta neobično - kaže naš sagovornik.

Ukoliko ta žena ponovi svoje reči u tužilaštvu, mogla bi da sruši Zoranovu priču da je primetio da Jelene nema oko 16 sati i da je odmah alarmirao prijatelje i rodbinu i dao se u potragu.

- I druga dva svedoka će najverovatnije izneti neke detalje o tome šta su primetili na nasipu kobnog dana. Ukoliko se i njihova priča poklopi sa pričom žene, Zoran bi mogao da bude raskrinkan, a alibi koji mu je prošlog ponedeljka dala kuma Vera Vukomanović mogao bi da bude srušen. Ono što je vrlo diskutabilno u priči Zorana Marjanovića jeste satnica, koja se baš i ne poklapa sa satnicom koju su naveli neki od svedoka - objašnjava izvor upućen u slučaj.

Podsećamo, u dosadašnjoj istrazi kao svedoci su saslušani Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Zoranov otac Vladimir, brat Miloš, sin Uroš i majka Zorica, kao i kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track