MISTERIJA U JAGODINI! OTETI MLADIĆ NA SKENERU ZBOG POVREDE GLAVE: Presreli ga na ulici, pronađen u crkvi tokom "isterivanja đavola"?!
Foto: Profimedia

MISTERIJA

MISTERIJA U JAGODINI! OTETI MLADIĆ NA SKENERU ZBOG POVREDE GLAVE: Presreli ga na ulici, pronađen u crkvi tokom "isterivanja đavola"?!

Crna Hronika -

Jagodinac (31) koji je jutros oko 6 sati , prema navodima očevidaca, otet u centru Jagodine kako bi nad njim bio završen postupak "isterivanje đavola", trenutno se nalazi na medicinskom pregledu u Kragujevcu.

- Hitna pomoć jagodinskog Doma zdravlja je intervenisala u ovom slučaju po pozivu policije. Mladić je pronađen u porti Crkve Svete Petke, i zbog konstatovanih povreda odmah je prebačen u Urgentnu službu, a zatim na skener u Kragujevac, kaže direktor jagodinskog Doma zdravlja Darko Miletić.

Direktor Miletić kaže i da su kod mladića konstatovane kontuzione povrede, koje su najverovatnije nanete udarcima.

Prema nezvaničnim informacijama, mladića je rano jutros otela grupa muškaraca i ubacila u automobil u blizini Osnovnog suda.

Posle prijave i policijske potere, nesrećni mladić je pronađen u crkvi.

Mladić je navodno pobegao sa "obreda isterivanja đavola", te su ga njegovi prijatelji pronašli i vratili kod sveštenika.

(Kurir.rs/BKTVNews)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLJUČNI SVEDOCI U TUŽILAŠTVU! Da li je baka sa kozama videla Zorana Marjanovića na nasipu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja