(VIDEO) ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM: Isplivao novi snimak na kom pevač luduje uskim ulicama
Foto: Facebook Printscreen/Rovinj News

Muk u Rovinju posle stravične nesreće

(VIDEO) ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM: Isplivao novi snimak na kom pevač luduje uskim ulicama

Crna Hronika -

ROVINJ - Rovinjska policija juče je oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici hrvatski pevač Toni Cetinski (48) u svom mercedesu udario u telo muškarca koji je ležao na ulici.

Pevač Toni Cetinski u petak je autom pregazio muškarca koji (62) je ležao na putu. Čovek je preminuo, a još se ne zna da li je smrt posledica udarca automobila ili je nastupila ranije.

Reč je o vrlo uskoj ulici koja je jednosmerna, a Toni je u emisiji "Star in the Car" pokazao kako brzo može proći onuda...

- Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije - izjavili su iz policije posle tragičnog događaja.

Njegov otac je nakon toga izneo i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, pre izvesnog vremena, Toni je odlučio da pokaže šta sve ume u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje "spretnosti" u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom.

Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.

(Kurir.rs/Facebook/Jutarnji list/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kamiončina juri direktno na njih, a oni imaju samo sekund da se spasu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track