(FOTO) NAPADNUTI PREDSEDNIK SOCIJALISTA ZA KURIR: Ne znam zašto me je čovek sa maramom i kapuljačom udario
Foto: Printscreen YT

nikome se nije zamerio

(FOTO) NAPADNUTI PREDSEDNIK SOCIJALISTA ZA KURIR: Ne znam zašto me je čovek sa maramom i kapuljačom udario

Crna Hronika -

Bivši predsednik opštine Despotovac i predsednik SPS-a u Despotovcu, Dejan Nenadović, potvrdio je za Kurir da ga je nepoznati napadač jutros presreo i udario na ulici, ispred Doma učenika u tom gradu.

"Jutros, oko 7.30 sati parkirao sam automobil, na mestu na kom svakog jutra parkiram. Kada sam izašao, krenuo sam ka ulazu zgrade. Čovek, kome su usta bila prekrivena maramom, a na glavi je imao kapuljaču u trenutku smo se pogledali i u sledećem me već udario. Ja sam se zateturao i zadržao za auto a on je pobegao. Moram da napomenem da nisam gubio svest i da su lekari konstatovali nagnječenje i psihičke traume, ali ne teške povrede", rekao je za Kurir Nenadović.

On kaže da ne zna šta je motiv napada, koji su zabeležile sigurnosne kamere.

"Ako nekome nisam učinio dobro, loše sigurno nisam. Ja jesam bio predsednik opštine i jesam predsednik SPS-a opštine Despotovac, ali nemam neprijatelje i niko mi nije pretio", dodao je Nenadović.

Predsednik socijalista kaže da je napad prijavljen policiji.

"Strašno je ipak kada čovek ne očekuje, napadač je mogao da ima i nož ili da puca. Iskreno, posle svega, za svoju bezbednost nisam zabrinut ali jesam za bezbednost porodice, odnsono supruge i maloletnog sina", kaže Dejan Nenadović.

(Kurir.rs/J. Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovo su bili poslednji trenuci života ubijenog pekara! Evo šta se tačno odigralo u staklorezačkoj radnji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track