STAKLOREZAC UBIO NAJBOLJEG DRUGA PA SVAKU NOĆ OBILAZIO LEŠ: Prolaznici ga zatekli, ali nisu ni sumnjali da krije stravičan zločin!
Foto: Printskrin/Facebook

MONSTRUOZNO

STAKLOREZAC UBIO NAJBOLJEG DRUGA PA SVAKU NOĆ OBILAZIO LEŠ: Prolaznici ga zatekli, ali nisu ni sumnjali da krije stravičan zločin!

Crna Hronika -

Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje u centru Beograda, koji je uhapšen zbog sumnje da je zverski ubio Nikolu Ostojića (36) i tri dana njegovo telo držao u lokalu, svake večeri se vraćao na mesto zločina!

Istražitelji sumnjaju da je najverovatnije pokušao da pronađe način da se otarasi tela, ali da mu je problem predstavljalo to što visokog i krupnog Ostojića sam nikako nije mogao da iznese!

foto: Marina Lopičić

- U nedelju uveče, dan pre nego što je otkriveno da je Ostojić ubijen, video sam Gavranovića ispred staklorezačke radnje. Izgledao je pomalo čudno i skrušeno, a neobično mi je bilo i što lokal zaključava uveče, iako u to vreme radnja ne radi - pričao je poznanik dvojice muškaraca koje su oni koji žive ili rade u Resavskoj ulici često viđali zajedno.

foto: Privatna Arhiva

Prema njegovim rečima, mislio je da je neraspoložen zbog činjenice da mu je u petak uveče nestao najbolji prijatelj.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da je u radnji izmasakrirano telo - kaže sagovornik Kurira.

Prijavila ga supruga

Filip Gavranović, koji je u petak ubio najboljeg druga Nikolu Ostojića, vlasnika pekare, i njegovo telo tri dana držao u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, uhapšen je nakon što ga je policiji prijavila supruga, saznaje Kurir.

foto: Facebook

Ona je, naime, posumnjala da on ima veze s nestankom Ostojića i o tome obavestila inspektore, nakon čega je zločin ubrzo otkriven.

Živeo kao podstanar

Gavranović je najboljeg druga ubio u petak u popodnevnim satima i od njega uzeo oko 20.000 evra jer je bio u dugovima. Jutro nakon zločina se ponašao uobičajeno. Kada mu je javljeno da je Nikolić nestao, otišao je u njegovu pekaru i sav zabrinut nudio pomoć. Onda je prešao preko ulice i ušao u svoju staklorezačku radnju. Ubrzo je došla njegova supruga, ali ju je on isterao napolje.

- Njoj je to bilo sumnjivo, pa je odlučila da se poveri svom ocu, koji ju je posavetovao da sve prijavi policiji. Tako je monstruozni ubica i razotkriven - kaže naš sagovornik.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NESTALI VLASNIK PEKARE NAĐEN MRTAV: Strašna scena u centru grada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track