PREOKRET! MAJKA BRANI MLADIĆA: Moj sin Jova nije silovao sestru
Foto: Privatna Arhiva

Užas

PREOKRET! MAJKA BRANI MLADIĆA: Moj sin Jova nije silovao sestru

Crna Hronika -

Morala sam da ga prijavim policiji jer mi je ćerka pretila da će se ubiti i baciti pod auto ako to ne uradim, kaže Tereza Dž.

BAČKA PALANKA - Ne verujem da je moj Jova to uradio, ali morala sam da ga prijavim policiji jer mi je ćerka pretila da će se ubiti i baciti pod auto ako to ne uradim - započinje ispovest Tereza Dž., majka uhapšenog Jovana (20), koji je osumnjičen da je silovao šesnaestogodišnju rođenu sestru A. Dž. iz Parage kod Bačke Palanke.

Tereza kaže da ima desetoro dece i da ih sve voli podjednako. Suprug joj je u pritvoru zbog sitne krađe.

Teške optužbe

- Za Svetu Petku, kad nam je slava, ćerka je posle slavlja kod nas otišla kod drugog brata. Kad je došla, bila je pijana. Rekla sam joj zašto si to uradila, a ona je rekla:“ Zato što me je Jova silovao!“ Rekla sam joj: Šta lupaš gluposti, idi spavaj sad, sutra ćemo da pričamo - priča potresena Tereza.

Kad je ustala, devojka je najpre negirala da je to rekla majci.

- Rekla mi je da lažem, da ona to nije rekla. Međutim, posle nekoliko dana trezna mi je ponovila tu priču. Jova je počeo da plače, da lupa glavom o zid, da se kune u sve da je nije pipnuo i da će on sam da pozove policiju jer ne želi da ga sestra za tako nešto optužuje kad nije ništa uradio - kaže Tereza.

Kako majka kaže, ćerka A. Dž. je agresivna i bezobrazna, dok za Jovu ima samo reči hvale.

- Radio je stalno da nama pomogne. Primi platu 20.000, meni da 18.000 da mogu da izdržavam ostalu decu, a sebi ostavi 2.000 dinara, a i to mu uzmu braća i sestre - plačući priča majka.

Plašila se trudnoće

Pod pritiskom ćerke, koja je pričala kako će sebi oduzeti život, odlučila je da obavesti policiju.

- Kad su došli, ona im je hladnokrvno ispričala da ju je brat nekoliko puta silovao i da se plašila da nije zatrudnela, ali da je utvrdila da nije. On je jadnik negirao, plakao i govorio da to nije uradio, ali ga je policija odvela, a nju su socijalni radnici odveli - priča Tereza, koja kaže da će umreti dok se ovo ne razreši.

- Ako je Jova to uradio, mada sam sigurna da nije, neka odgovara. A ako nije, neka ona onda odgovara za laži - zaključila je majka Tereza Dž.

Jovi Dž. određen je pritvor od 30 dana.

S. S. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Direktor RTB Bor beži iz Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track