POSLEDNJI STATUS BODIBILDERKE KOJA JE STRADALA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Objavila fotku sa nagradom, pa poginula sa drugaricom i njenom ćerkom
Foto: Printscreen Facebook

TRAGEDIJA KOD KOVAČICE

POSLEDNJI STATUS BODIBILDERKE KOJA JE STRADALA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Objavila fotku sa nagradom, pa poginula sa drugaricom i njenom ćerkom

Crna Hronika -

Milica Beslać (16), fitnes šampionka, njena majka Tanja Beslać (37) i Branislava Jovanović (47), čuvena srpska bodibilderka, stradale, a vozač „folksvagen bore“ Jovo Beslać teško povređen.

"Svetsko prvenstvo - 4. mesto" i jedan smajli. Tako je sa ponosom Branislava Jovanović potpisala svoju poslednju fotografiju na fejsbuk profilu, samo dan pre kobne nesreće kod Kovačice.

Bila je zadovoljna uspehom, a zadivila je i sve svoje prijatelje. "Bravo Branislava", "Bravo Branka", "Bakiiiii,ali medalja ti pobegla za jedan bod!".

Izmakla joj je medalja, ali srce joj je ispunilo i četvrto mesto. Tagovala i Tanju Beslać, koja je takođe poginula u stravičnom sudaru, zajedno sa ćerkom Milicom Beslać.

Nažalost, čestitke su vrlo brzo zamenile izjave saučešća i tuge zbog nastradale bodibilderke.

Branislava Jovanović bila je operativni trener i sudija u BBFK klubu "BIM GYM" u Barajevu.

Kako saznajemo, sudarili su se automobil „folksvagen bora“, kojim je upravljao Jovo Beslać, i kamion MAN novopazarskih registarskih tablica, koji je prevozio repu. Otac nesrećne Milice hitno je prebačen u bolnicu na operaciju, gde su se lekari, do zaključenja ovog izdanja Kurira, borili za njegov život.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je do stravične nesreće došlo zbog toga što vozač „folksvagena bore“ nije ustupio prvenstvo prolaza kamionu. Inače, njih četvoro vraćali su se kući u Apatin sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, na kom je Branislava Jovanović zauzela četvrto mesto.

foto: Printscreen Facebook

Vraćali su se sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, gde je Branislava osvojila 4. mesto

Branislava Jovanović je višestruka šampionka države i Balkana u fizik kategoriji, a mala Milica bila je članica fitnes kluba „Bim Džim“ iz Barajeva.

Devojčica je proglašena za najbolju mladu sportistkinju Apatina za 2015. godinu, a bila je i šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina.

Titulu je osvojila proletos u Baru. Fitnesom je počela da se bavi u prvom razredu osnovne škole u rodnom Apatinu, u klubu „Kleopatra“, a kasnije je prešla u „Bim Džim“ iz Barajeva. Mlada zvezda, čiji su snovi sada srušeni, isticala je da joj je najdraža prva medalja, osvojena 2013. godine na prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Topoli.

foto: Printskrin/Facebook

Udovičić: Duboko žaljenje zbog tragedije u Kovačici

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je duboko žaljenje zbog tragedije koje se prošle noći dogodila u Kovačici.

Naime, sinoć su život izgubile Milica Beslać i Branislava Jovanović, reprezentativke u bodibildingu i fitnesu, piše u saopštenju Ministarstva omladine i sporta.

"Izuzetno me je potresla vest o smrti Milice i Branislave. Ovo je nenadoknadiv gubitak za srpski sport, koji je ostao bez dve sjajne osobe i šampionke u svakom smislu te reči", naveo je Udovičić.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Direktor RTB Bor beži iz Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track