OSUĐEN NA 12 GODINA JER JE UBIO BRATA SLOBODANA ZBOG SMRDLJIVIH NOGU: Rekao mu je da skine čarape jer smrde! A ONDA JE UZEO NOŽ

odluka višeg suda u zaječaru

OSUĐEN NA 12 GODINA JER JE UBIO BRATA SLOBODANA ZBOG SMRDLJIVIH NOGU: Rekao mu je da skine čarape jer smrde! A ONDA JE UZEO NOŽ

Crna Hronika -

Viši sud u Zaječaru doneo je nepravnsnažnu presudu po kojoj se Milan Miljković (34) iz Zaječara osuđuje na 12 godina robije jer je aprila ove godine ubio svog brata po majci Slobodana Mitova (30) zarivši mu nož pravo u srce.

Do tragedije je došlo nakon bizarne svađe, a uzrok je bio taj što su Slobodanu smrdele noge!

Tragičan događaj zbio se tokom noći kada se Slobodan vratio kasno iz grada, ušao u sobu koju je delio sa dvojicom braće, Jovicom Miljkovićem (37) i osuđenim Milanom.

Slobodan se izuo I legao da spava a Jovica mu je kazao da skine čarape jer užasno smrde. To je iznerviralo Slobodana pa je dohvatio nož I ubo Jovicu u leđa.

Rana nije bila opasna, ali je od bolova ubodeni brat pao na pod. Majka Gordana je čula svađu, ušla u sobu I odveli su Jovicu u bolnicu da mu previju.

Nakon povratka kući, svađa između braće se nastavila. Slobodan I dalje nije hteo da skine čarape, a Milan se toliko iznervirao da je dohvatio nož I ubo Slobodana u grudi.

Obdukcija je pokazala da je Slobodan preminuo nalicu mesta jer je sečivo probolo srce.

S.A.B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo zbog čega Zoran Marjanović u zatvoru ne priča o pokojnoj Jeleni?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track