UHAPSILI ŽENU VLADIMIRA ŠARANOVIĆA: Posle opsade specijalaca na Kanarevom brdu, u stanu našli pola kilograma marihuane!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

akcija

UHAPSILI ŽENU VLADIMIRA ŠARANOVIĆA: Posle opsade specijalaca na Kanarevom brdu, u stanu našli pola kilograma marihuane!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u okviru potrage za Vladimirom Šaranovićem (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo nad advokatom Vladimirom Zrelecom, uhapsili N. Š.(1978) i N. M. (1978), saopštio je MUP

U saopštenju se navodi da se N. Š. sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga pošto je u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom Vladimirom Šaranovićem, policija pronašla oko pola kilograma marihuane.

foto: Damir Dervišagić

"Policija je uhapsila i N. M. koji se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Policija nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem i poziva sve građane da se, ukoliko imaju neka saznanja o osumnjičenom, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064/892-31-26.

Podsetimo, ispred zgrade u Ulici Srpskih udarnih brigada, u utorak oko 21 sat, jake policijske snage su blokirale ceo kraj, ali akcija je prošla neuspešno, jer Šaranović nije bio na ovoj adresi.

foto: Damir Dervišagić

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da će vrlo brzo biti uhapšen Vladimir Šaranović, koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca. On je potvrdio informacije da su pripadnici policijskih jedinica tragali za Šaranovićem kada su sinoć oko 21 sata opkolili zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada u beogradskom naselju Kanarevo brdo. "Zadovoljan sam što smo rešili to ubistvo od pre dve godine. Time smo pokazali da ne postoje slučajevi u fioci i da nema prioriteta u rešavanju. Mi imamo vrlo dobru saradnju sa Interpolom i osumnjičeni će vrlo brzo biti pronadjen i uhvaćen", rekao je Rebić. Advokat Vladimir Zrelec ranjen je u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rodjenog brata Luke Bojovića.

(Kurir.rs)

Foto Privatna arhiva/Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track