NEVIĐENI TEROR U BAČKOJ PALANCI, ŽITELJI U STRAHU: Iz obesti vršnjaku slomili tri pršljena!
Foto: Shutterstock

poznati i policiji

NEVIĐENI TEROR U BAČKOJ PALANCI, ŽITELJI U STRAHU: Iz obesti vršnjaku slomili tri pršljena!

Crna Hronika -

Grupa od šest mladića uzrasta 17 do 20 godina teroriše svoje vršnjake, a i starije žitelje Bačke Palanke.

Oni iz obesti i dosade napadaju i tuku svakoga ko im se učini zanimljiv. Jednog mladića su tokom minulog vikenda toliko pretukli, da je zadobio naprsnuće tri pršljena i završio je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Prema nezvaničnim informacijama, ti momci su najpre prošlog petka ispred jednog kafića izazvali tuču u kojoj su pretukli mladića, a zatim su i u subotu bili vinovnici dva okršaja.

Tu grupu momaka, prema saznanjima beogradskih medija predvode S. J., i L. C., a čine je još i S. M., L. L., D. R. i N. V.

"Ti momci i ranije su bili privođeni zbog tuča i umesto da se smire, oni postaju sve agresivniji. Tako su prošlog petka jednog momka pretukli i ne zna se da li će ostati invalid. Taj dečko je bio s drugom u gradu i nakon što u ga odvojili od prijatelja, počeli su da se iživljavaju. Oni su ga okružili i bez ijedne reči počeli da ga udaraju. Nisu se obazirali ni na povike prolaznika, okružili su ga i počeli da se bukvalno iživljavaju nad njim. Iako je tom dečku prijatelj pokušao da pomogne i da ga zaštiti svojim telom, u tome nije uspeo jer su napasnici bili još agresivniji", saznaju mediji iz izvora.

(Kurir.rs/Alo/E.S./Foto: Ministarstvo sporta, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ko će odgovarati što Naser Orić nesmetano lovi po Srbiji?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track