UBISTVO ADVOKATA ZRELECA: Šaranovićeva supruga i pomoćnik ostaju u pritvoru
Foto: Privatna Arhiva

Viši sud u Beogradu

UBISTVO ADVOKATA ZRELECA: Šaranovićeva supruga i pomoćnik ostaju u pritvoru

Crna Hronika -

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu potvrdio je pritvor do 30 dana Nataši Šaranović, supruzi osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca na Vračaru 2015. godine, kao i za Nenada Milojkovića osumnjičenog da mu je pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Protiv Vladimira Šaranovića je u toku istraga za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, a on je i dalje u bekstvu.

Njegova supruga i Milojković uhapšeni su 14. novembra u akciji policije koja je sprovedena na Kanarevom brdu, u okviru potrage za Šaranovićem.

Portparol suda Bojana Stanković precizrala je da je krivično vanpretresno veće odbilo kao neosnovane žalbe branilaca osumnjičenih na rešenje sudije za prethodni postupak kojim im je privor određen.

foto: Stefan Jokić

Šaranovićevoj je pritvor određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a prema Milojkoviću iz drugog navedenog razloga.

Oboje su na saslušanju u tužilaštvu negirali krivicu, ona da ima veze sa marihuanom koja je pronađena u stanu u kojem je boravila na Kanarevom Brdu, a Milojkoviću da je pomogao Šaranoviću u skrivanju.

Šaranovićevoj, kao i njenom suprugu koji je u bekstvu na teret se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a Milojkoviću - pomoć učiniocu posle izvršenja krvičnog krivičnog dela.

Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a inače je bio branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi.

Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru.

Policija je nakon hapšenja saopštila da je Šaranovićeva supruga uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

Takođe je nastavila potragu za Vladimirom Šaranovićem i pozvala sve građane da ukoliko imaju neka saznanja o njemu prijave beogradskoj policiji.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir/Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo kako su kažnjeni učenici iz Aranđelovca koji su maltretirali devojčicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja