UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO DEVOJKU U UŽICU PA POBEGAO: Milena jedva mogla da govori, sada se smeje
Foto: Zoran Šaponjić

Saobraćajka u Užicu

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO DEVOJKU U UŽICU PA POBEGAO: Milena jedva mogla da govori, sada se smeje

Crna Hronika -

Milena Obućina (28), koju je u nedelju uveče pregazio S. M. (45) i pobegao, danas bi trebalo da bude otpuštena na kućno lečenje

Milena Obućina (28) iz Užica, koja je teško povređena u udesu koji se dogodio u nedelju uveče u naselju Belo groblje, uspešno se oporavlja u užičkoj bolnici i danas bi trebalo da ide na kućno lečenje.

- Milena je dobro, evo, već se smeje, oporavlja se brže nego što smo se nadali - pun sreće javio nam se juče iz bolnice Milenin otac Srboljub Obućina.

Brzo uhvaćen

Brzom i efikasnom akcijom užička policija u sredu po podne uhapsila je Užičanina S. M. zbog sumnje da je kolima pokosio Milenu, a zatim pobegao s mesta nesreće.

- Osumnjičeni je ugostiteljski radnik koji je zaposlen u jednoj ovdašnjoj firmi. U trenutku udesa vozio je „ford“ i u daljem toku postupka očekujemo da S. M. bude saslušan i da kaže zašto se nije zaustavio posle udesa i nije pomogao teško povređenoj devojci. Odgovaraće za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i za krivično delo nepomaganje licu povređenom u saobraćajnoj nesreći. Otkriven je efikasnim operativnim radom užičke policije - kaže naš izvor iz istrage.

foto: Zoran Šaponjić

Otac povređene devojke Srboljub Obućina, koji je dan ranije ogorčeno izjavio da ne razume postupak vozača koji je pobegao s lica mesta i nije stao da pomogne njegovoj ćerki, nije juče želeo da komentariše hapšenje osumnjičenog.

Sprečiti nesreće

- Meni je važno da se Milena oporavlja. Za sve drugo nemam komentar. Sud i policija nek rade svoj posao, a čovek koji je to uradio neka odgovara za svoj postupak. Jedino molim nadležne neka pokušaju da učine nešto, da poboljšaju bezbednost saobraćaja u ulici gde je povređena moja ćerka. To je uska ulica, bez trotoara, slabo osvetljena, a njom prolazi mnogo dece. Ne daj bože da se nesreća ponovi - kaže Obućina.

Kurir / Z. Š.

Foto: Zoran Šaponjić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Brnabićkina devojka osvaja Hong Kong!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja