SUĐENJE VOĐI NAVIJAČA ZEMUNA: Jevta Jevtić u audiju pričao o gajenju marihuane!
Foto: Privatna arhiva

Snimak

SUĐENJE VOĐI NAVIJAČA ZEMUNA: Jevta Jevtić u audiju pričao o gajenju marihuane!

Crna Hronika -

U jednom od razgovora sagovornici pričaju o bašti u Španiji, u kojoj ima 2.000 biljaka i 100 lampi, „koje čuvaju dvojica za dnevnicu od 50 evra“

Nemačke službe bezbednosti snimile su razgovore koje je vođa navijača Zemuna Jevta Jevtić tokom novembra i decembra 2015. imao sa saradnicima o uzgajanju, čuvanju i transportu droge.

U nastavku suđenja Jevtiću u Specijalnom sudu juče je preslušano 13 od ukupno 129 razgovora. Jevtić i njegovi saradnici snimljeni su tako što su nemačke službe ozvučile Jevtićev „audi A7“ dok je on boravio u toj zemlji.

U jednom od razgovora sagovornici pričaju o bašti u Španiji, u kojoj ima 2.000 biljaka i 100 lampi, „koje čuvaju dvojica za dnevnicu od 50 evra“. Naredni razgovori odnose se na to da je 300 grama „žutog“ zakopano u Beču i da to treba „otkopati i doneti za Beograd“. Tokom priče, oni pominju i izvesnog Labuda, za koga Jevtićev sagovornik kaže da taj sada „valja belo samo za sebe“.

Pored Jevtića, za trgovinu drogom optuženi su i Dejan Stanić, Janko Vizija, Milan Plavša, kao i Darko Radaković, koji je u bekstvu.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Brnabićkina devojka osvaja Hong Kong!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track