DRAMA UČESNIKA PAROVA: Mili u strahu od Tigrove osvete!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

Učesnik rijalitija zabrinut za svoju bezbednost

DRAMA UČESNIKA PAROVA: Mili u strahu od Tigrove osvete!

Crna Hronika -

Milutin Radosavljević Mili izneo u „Parovima“ niz uvreda na račun Dejana Popovića Tigra, pa se plaši da ne prođe kao brutalno prebijeni inspektor Milan Trtica, zbog kog je Tigar uhapšen

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijaliti programa „Parovi“, u strahu je od Dejana Popovića Tigra i njegove ekipe zbog žestokih prozivki koje je izneo na račun biznismena u emisiji u kojoj je učestvovao bivši policajac Milan Trtica.

Podsetimo, Dejan Popović uhapšen je u subotu zbog sumnje da je 12. novembra u Kumodraškoj ulici pretukao Milana Trticu. Navodno, motiv napada je to što je nekadašnji inspektor u emisiji „Upoznajte parove“ ispričao da je Popović počeo kao frizer.

- Dečko je frizer i to je to. Nebitan čovek, ali svaka čast, ušao je u pare - rekao je tada Trtica i samo zbog ovih reči dan kasnije brutalno prebijen.

Nije mu svejedno

Izvor Kurira kaže da je Mili nakon saznanja da je Trticu istukao Tigar, zabrinut za svoj život jer je u emisiji rekao daleko gore stvari o biznismenu!

- Mili je tokom te emisije Tigra nekoliko puta nazvao indijancem, pomenuvši da daje pare na kamatu. Uopšte mu nije bilo svejedno kada je saznao za Trticu, jer se brine da bi ista sudbina mogla i njega da snađe.

Inače, u spornoj emisiji, dok je Milan Trtica pričao da je Dejan Popović frizer, Mili se sve vreme ubacivao u razgovor sa svojim saznanjima o Tigru.

- Tigar je bio na Karaburmi, bio je frizer. Bio je miš, poslednjih nekoliko godina je ušao u posao, tri-četiri godine. Čovek je novopečeni indijanac, dobio je sedamnaest puta batine po gradu - dobacivao je Radosavljević.

Milan Trtica, foto: Printscreen

Pošto je voditeljka pitala Trticu da objasni odakle Popoviću toliki novac, Radosavljević se ponovo uključio:

Pravio se lud na saslušanju

TIGAR: KO JE TAJ TRTICA?

Dejan Popović Tigar, koji je uhapšen u akciji policije nasred ulice, kako saznajemo, posle pritvaranja je tvrdio da su ga pomešali s nekim i da on nije brutalno pretukao bivšeg policajca Milana Trticu.

- Ko je uopšte taj Trtica? Nisam ga tukao, nemam nikakve veze s tim - tvrdio je navodno posle hapšenja Tigar.

Krivična prijava protiv njega podneta je Drugom osnovnom tužilaštvu i njemu je u ponedeljak uveče određen pritvor do 30 dana.

J. S.

Jablan i vrapci

- To su ti novopečeni, tu su se pojavili, služe se tuđim parama i kite se lažnim sjajem. Čoveka u gradu ozbiljni mangupi doživljavaju kao indijanca - zaključio je Mili.

Aleksandra Subotić, koja je dovođena u vezu sa Popovićem, odgovorila je Miliju da je ljubomoran jer mu je Tigar oteo devojku. Kada je Mili odgovorio da njegovo mišljenje nema veze s tim, Subotićeva je dodala: „Barem je viši od tebe za glavu i više kose ima.“

- Ma koga briga što je viši. I jablan je visok, pa ga vrapci useru - odgovorio je Mili.

Trtica izašao iz bolnice

Milan Trtica se više od dve nedelje nakon prebijanja lečio u beogradskom Urgentnom centru. Pošto je tokom batinanja zadobio teške povrede, bivši policajac je nekoliko dana bio u komi.

- Trtica se uspešno oporavio i pre desetak dana je otpušten iz bolnice na kućno lečenje - rekao je izvor Kurira.

Ko je Milutin Radosavljević Mili

ZVEZDA RIJALITIJA

Milutin Radosavljević Mili proslavio se kao rijaliti učesnik. On je karijeru započeo u programu „Snajke“, a učestvovao je u prethodnoj i ovoj sezoni „Parova“. On se predstavlja kao gradski mangup, Dorćolac. Navodno, neko vreme je živeo u Marbelji, a tamo je zbog neprilika završio u zatvoru. Prema ranijim izjavama, neko vreme se bavio prodajom parfema.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Printscreen, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track